Ρούλα Πισπιρίγκου: Ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτή την πιθανότητα παθολογικού θανάτου της Ίριδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτή την πιθανότητα παθολογικού θανάτου της Ίριδας

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγες ώρες πριν την απολογία της

Το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει αύριο η 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Η απολογία έχει ήδη πάρει τρεις αναβολές ενώ από την γνωστοποίηση της υποθεσης έχει περάσει ήδη σχεδόν ένας χρόνος, με την 34χρονη να βρίσκεται ήδη προφυλακιστές για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Αλέξη Κούγια, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live News έρχονται εκπλήξεις στην υπόθεση. Ο γνωστός ποινικολόγος μάλιστα έχει αιτηθεί την κλήτευση ως μάρτυρες των τριών ιατροδικαστών καθώς και της παθολογοανατόμου που έβγαλαν το πόρισμα για τον θάνατο των δύο κοριτσιών.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Live News και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Σε συνέχεια των δηλώσεων του κ. Κούγια, ο κ. Τσαντίρης, ιατροδικαστής, φαίνεται να έχει εκφράσει κάποιες αντιρρήσεις σε ότι αφορά τα ευρήματα στο στόμα της Μαλένας και της Ίριδας αν συνιστούν προσπάθεια ασφυξίας. Πάντως ο κ. Τσαντίρης φαίνεται να έχει καταθέσει να μην υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά των κοριτσιών, Μαλένας και Ίριδας που να εξηγεί το πρόβλημα».

Μάλιστα ένας ιατροδικαστής φέρεται να έχει καταθέσει πως έχει βρει σε δείγματα αίματος της Ίριδας, τα οποία αναλύθηκαν σε πλακίδια, μακροφάγα κύτταρα δείγματα αιμοσιδηρίνης.

Αυτό σημαίνει, ότι σύμφωνα με το εν λόγω εύρημα ότι η Ίριδα δεν είχε αγενεσία φλεβόκομβου, αλλά έπασχε μάλλον από άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ. Άρα ο θάνατος θα μπορούσε να αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr