Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Μαλένας-Ίριδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Μαλένας-Ίριδας

Στη φυλακή θα παραμείνει η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού κρίθηκε προφυλακιστέα και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας μετά την απολογία της ενώπιον της 35ης ανακρίτριας.

Η κατηγορούμενη για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας το μεσημέρι της Πέμπτης για να ολοκληρώσει την απολογία της, ενώ νωρίτερα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα είχε απορρίψει την δεύτερη αίτηση εξαίρεσης της 35ης ανακρίτριας Ευγενίας Τζωρτζάτου που το απόγευμα της Τετάρτης υπέβαλλε η υπεράσπιση της.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, η απολογία της διεκόπη την Τετάρτη λίγο πριν ολοκληρωθεί ενώ ο ίδιος διατύπωνε δήλωση που αφορούσε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας, τις οποίες μάλιστα χαρακτήρισε «κουτσομπολίστικες».

«Με διέκοψε και με προκάλεσε να της κάνω αίτηση εξαίρεσης» σχολίασε ο κ. Κούγιας συμπληρώνοντας πως ήταν αναμενόμενη η απόρριωη του αιτήματος αφού «ποτέ δεν γίνονται δεκτές αφού υπάρχει η λογική στη δικαιοσύνη να μην απομυθοποιούνται οι δικαστές».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του newsbomb.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης κατηγόρησε την ανακρίτρια, ότι επιθυμεί να ολοκληρωθεί η ανάκριση χωρίς την παρουσία δικηγόρου, αφού την κάλεσε να συνεχίσει την απολογία της στις 3 το μεσημέρι, ενώ είχε ενημερωθεί ότι ο ίδιος θα απουσίαζε για λόγους υγείας.

Η κατηγορουμένη πρόκειται να καθίσει ξανά στο εδώλιο για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας στις 31 Ιανουαρίου με την διαδικασία να αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες, αφού οι μάρτυρες κατηγορίας είναι 53 και 20 οι μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν την ιδιότητα του γιατρού, πραγματογνώμονα και ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου στο άκουσμα της απόφασης για την προφυλάκισή της ξέσπασε σε κλάματα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr