Ρούλα Πισπιρίγκου: Στα Δικαστήρια της Πάτρας η μητέρα και η αδελφή της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στα Δικαστήρια της Πάτρας η μητέρα και η αδελφή της

Συνεχείς οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών. Γιατί η Μάνα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας

Στα δικαστήρια της Πάτρας, βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη 3/8/2022, λίγο πριν τις 11 το πρωί η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Οι δυο γυναίκες σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr κατέθεσαν αυτοπροσώπως τη μήνυσε σε βάρος του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια – παππούδες -δεν επισκεπτόταν τη Τζωρτζίνα, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», είναι ο βασικός ισχυρισμός τους όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Νομικά κατά του κ. Ηλιάδη μέσω της μήνυση που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Οθωνα Παπαδόπουλο, κινούνται η μητέρα της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

ΠΗΓΗ: PELOP.GR

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr