Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα με στενή της φίλη και οι μηνύσεις από τον Μάνο Δασκαλάκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα με στενή της φίλη και οι μηνύσεις από τον Μάνο Δασκαλάκη

Νέα στοιχεία που δεν εμπεριέχονται στην δικογραφία για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου είδαν το φως της δημοσιότητας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία βρίσκεται προφυλακιστέα για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, με την δίκη για την υπόθεση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αποκαλύψεις για μηνύματα που αντάλλαξε η κατηγορούμενη με στενή της φίλης και δεν εμπεριέχονται στη δικογραφία ήρθαν στην δημοσιότητα μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τα μηνύματα, στην εφαρμογή Μessenger, ανταλλάχθηκαν λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, και δεν εξετάστηκαν, καθώς η κατηγορούμενη φέρεται να τα έσβησε, ενώ η έρευνα σταμάτησε στην ημερομηνία θανάτου της 9χρονης. Σε αυτά τα μηνύματα φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφερόταν σε μάγια και έλεγε ότι θα προσπαθούσε να κλέψει το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη για να τον «δέσει».

Η στενή φίλη φέρεται να κράτησε τα μηνύματα και να τα έδωσε στον Μάνο Δασκαλάκη, με τον οποίο επίσης συνδέεται με φιλική σχέση και θέλησε να βοήθησει όταν θεώρησε ότι κάποια πράγματα παρουσιάζονταν παραποιημένα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης πάντως αναμένεται να κινηθεί δικαστικά για όσα ακούστηκαν από την πλευρά της κατηγορουμένης για την μητέρα του περί καφετζούς, αλλά και τους χαρακτηρισμούς του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου για «μοσχο σιτευτό» και «κλαρινογαμπρό».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr