Ρούλα Πισπιρίγκου: Βγήκε το πόρισμα για την σπιτονοικοκυρά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Βγήκε το πόρισμα για την σπιτονοικοκυρά

Από τι πέθανε η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα

Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα για το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, σύμφωνα με το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης των ιατρών του νοσοκομείου της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», το οποίο παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πατρών και συνταυτίζεται πλήρως με το πιστοποιητικό θανάτου της 59χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας pelop.gr το πόρισμα, εν τέλει, είναι σύμφωνο με τις καταθέσεις των θεραπόντων ιατρών της εκλιπούσης και κατ’ ακολουθία με το εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου, στο οποίο -ως γνωστόν- αναφέρεται παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα η «προχωρημένη σηψαιμία».

Μετά από αυτή την εξέλιξη αποκλείεται το ενδεχόμενο εκταφής της σορού της γυναίκας και αναμένεται, σύντομα, να γίνει γνωστό από την Εισαγγελία Πατρών το εάν θα υπάρξει ποινική διαδικασία σε σχέση με «δευτερεύοντα» ζητήματα της υπόθεσης ή αν η δικογραφία τεθεί στο αρχείο.

Νέα αναβολή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Την ίδια ώρα, νέα αναβολή για να απολογηθεί, πήρε για τις 21 Δεκεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη που έχει κριθεί προφυλακιστέα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, πρόκειται να απολογηθεί για την δολοφονία των μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας,.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της υπόθεσης, η κατηγορούμενη, δια του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια, έχει υποβάλει αίτηση για νέους μάρτυρες, ιατροδικαστές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr