Σαλαμίνα: «Εγώ τη σκότωσα» ομολόγησε ο 71χρονος – Πήγε για καφέ με τη δολοφονία της 43χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαλαμίνα: «Εγώ τη σκότωσα» ομολόγησε ο 71χρονος – Πήγε για καφέ με τη δολοφονία της 43χρονης

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει η γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα, όπου μια 43χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 71χρονο σύντροφό της στο πατρικό της.

Η 43χρονη Γεωργία δυο μέρες πριν δολοφονηθεί τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό στην αστυνομία και είχε ενεργοποιήσει στο κινητό της το panic button.

Ο 71χρονος σύντροφός της πήγε στο πατρικό της και μετά από έναν σύντομο καυγά, την πυροβόλησε δύο φορές έξω από την πόρτα του σπιτιού, και μάλιστα έσπασε και το τζάμι.

Αμέσως μετά έφυγε με το αυτοκίνητο της 43χρονης.

Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως ανθρωποκυνηγητό και «χτένιζε» περιοχές που είχε γνωστούς ο 71χρονος άντρας, πιο συγκεκριμένα στο Κερατσίνι και στο Περιστέρι.

Ο δράστης συνελήφθη στο Κερατσίνι και ομολόγησε κατά τη διάρκεια της προδικασίας.

Έπινε καφέ αμέριμνος λίγο μετά το έγκλημα

Ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας, καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να απολαμβάνει τον καφέ του με παρέα λίγο αφότου είχε σκοτώσει με όπλο τη 43χρονη σύντροφό του.

Σύμφωνα με το star, που έφερε στη δημοσιότητα και το βίντεο, ο 71χρονος δολοφόνος κάλεσε στενό του φίλο και του εκμυστηρεύτηκε την πράξη του, όπου φέρεται να είπε: «Εγώ τη σκότωσα την π….α, την ξ….α. Σ’ αγαπώ, έχω ακόμα μια σφαίρα…», φέρεται να του είπε.

Μητέρα ενός αυτιστικού παιδιού η 43χρονη

Για τον 71χρονο μίλησε ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα, φανερώνοντας πως οι δυο τους είχαν γνωριστεί και δεν του είχε δώσει «και την καλύτερη εντύπωση».

«Ένα παιδάκι έχουμε, ένα παιδάκι στο φάσμα του αυτισμού, δεν μιλάει και τόσο καλά. Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με έναν άνθρωπο εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι» ανέφερε ο άνδρας μιλώντας στον Alpha.

Σε ερώτηση για το τι του είπε η μητέρα της 43χρονης, απάντησε «ότι πήγε στο πατρικό και το παιδί μου είχε φύγει με το ταξί για να πάει στο σχολείο του, πήγε στο σπίτι και την πυροβόλησε, στο πατρικό της» ενώ σχετικά με το αν την είχε απειλήσει, τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι επ’ αυτού.

Όσο για το αν είχε γνωρίσει τον 71χρονο σύντροφο του θύματος, είπε ότι τον είχε συναντήσει. «Είχαμε έρθει σε επαφή έτσι απλά, δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εντύπωση αλλά δεν είχαμε πολλά-πολλά. Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω. Και τα Σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ. Από ό,τι ξέρω ήταν οδηγός σε πούλμαν, βανάκι που έπαιρνε από το σχολείο παιδάκια. Εκεί τον γνώρισε γιατί είχε πάει το παιδάκι μας σε ένα σχολείο. Εκεί γνωρίστηκαν γιατί είχε μπει συνοδηγός τότε η πρώην γυναίκα μου».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr