Σάλος με το περιστατικό στο Δήλεσι: Tον πάτησε με το αμάξι επειδή της είπε να χωρίσουν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος με το περιστατικό στο Δήλεσι: Tον πάτησε με το αμάξι επειδή της είπε να χωρίσουν

Απίστευτο περιστατικό στο Δήλεσι μεταξύ πρώην ζευγαριού

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Δήλεσι παρακολουθεί τις εξελίξεις με το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου, όταν μία γυναίκα πάτησε με το αμάξι της τον πρώην σύντροφό της, επειδή εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής ο 44χρονος άνδρας ζήτησε από την 33χρονη σύντροφό του να χωρίσουν.

Στη συνέχεια και φεύγοντας από το σπίτι της στο Δήλεσι, μπαίνοντας στο όχημά του, ο άνδρας όπως ανέφερε είδε την κοπέλα ξυπόλυτη και με εσώρουχα να πετάγεται μπροστά του και να μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο λέγοντας του ότι θα φύγουν μαζί.

Όπως περιέγραψε ο άνδρας στον ANT1, μετά από 2-3 χιλιόμετρα, η γυναίκα τράβηξε απότομα το χειρόφρενο, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει. Το όχημα ακινητοποιήθηκε κάθετα στον δρόμο, σε περιοχή έξω από το Δήλεσι, με οδηγούς διερχομένων οχημάτων να παρακολουθούν άφωνοι την κατάσταση.

Μετά από κυνηγητό του ζευγαριού, η 33χρονη κατάφερε, έχοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου, να καθίσει στην θέση του οδηγού και, όπως καταγγέλλεται, να παρασύρει με το αυτοκίνητο τον άτυχο άνδρα.

«Οι αστυνομικοί είπαν ότι με πάτησε και δεν το κατάλαβα», πρόσθεσε ο 44χρονος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας πως τα σπασμένα πλευρά και η τρύπα στον πνεύμονα, δεν «δικαιολογούνται» από μια… απλή παράσυρση από το όχημα.

Ο 44χρονος πολυτραυματίας, έλαβε φροντίδα από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Χαλκίδας, όμως δεν θέλησε να νοσηλευτεί. Σύμφωνα με τη μητέρα του, δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι είχε βίαιους τσακωμούς.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η γυναίκα, «έναν χρόνο είμαι μαζί, αλλά έχουν γίνει απανωτά συμβάντα. Την τελευταία φορά του είχε “κλείσει” το μάτι και είχε σπάσει και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Είχαν πάει στο “Γεννηματάς”, του είχε μαυρίσει το μάτι. Μια μέρα έπεσε κάτω και έφυγε η κλείδα της, τον τραβούσε από την μπλούζα. Αλλά, το χθεσινό ήταν εκτός πραγματικότητας».

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό, δήλωσαν ότι η 33χρονη είχε αίματα και χτυπήματα στο πρόσωπο.

Ο 44χρονος τόνισε ότι δεν θα κάνει μήνυση σε βάρος της πρώην συντρόφου του, ωστόσο μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία και διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα, εκείνος θα κρίνει για την τύχη της 33χρονης γυναίκας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr