Σάλος στη Χαλκίδα: Προκλητικοί οδηγοί έκλεισαν τον πεζόδρομο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος στη Χαλκίδα: Προκλητικοί οδηγοί έκλεισαν τον πεζόδρομο

Ασυνείδητοι οδηγοί έκλεισαν τον πεζόδρομο της Χαλκίδας με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσαν δύο απερίσκεπτοι οδηγοί, οι οποίοι αποφάσισαν να παρκάρουν τα οχήματά τους στην είσοδο του πεζόδρομου της οδού Αβάντων στη Χαλκίδα.

Φυσικά η κίνησή τους αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς το σημείο που άφησαν τα αυτοκίνητά τους είναι σημείο πρόσβασης για τους πεζούς, οι οποίοι εξαγριώθηκαν με αυτό που έκαναν οι ασυνείδητοι οδηγοί.

Το περιστατικό σημειώθηκε εχθές Κυριακή 27/11, ημέρα που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλος σάλος καθώς πολύς κόσμος μαζεύτηκε στο σημείο και φώναζε για να βρεθούν οι οδηγοί, ενώ δεν παρέλειψαν και οι βρισιές από αγανακτισμένους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να περάσουν να πάνε στον πεζόδρομο.

Η διέλευση έγινε πολύ δύσκολη και ειδικά για ηλικιωμένους και γονείς με μικρά παιδιά και καροτσάκια, που έπρεπε να κάνουν ζικ ζακ για να καταφέρουν να περάσουν.

Δυστυχώς η εικόνα αυτή αποτελεί σύνηθες φαινόμενο στην πόλη της Χαλκίδας, και ειδικά τις ημέρες που είναι ανοιχτά και τα καταστήματα αλλά και οι υπηρεσίες, με αποτέλεσμα το χάος στην περιοχή να είναι σχεδόν καθημερινό.

Εχθές όμως ήταν μία μέρα χωρίς ανοιχτές υπηρεσίες, με ανοιχτά όμως τα καταστηματα, κάτι που ήταν γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, και με πολύ κόσμο έξω, τόσο στην παραλία και τις διάφορες καφετέριες, όσο και στον πεζόδρομο και τους γύρω δρόμους για ψώνια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr