Σαρηγιάννης στο evima.gr: Αναμένουμε κορύφωση των κρουσμάτων στην Εύβοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρηγιάννης στο evima.gr: Αναμένουμε κορύφωση των κρουσμάτων στην Εύβοια

Δείτε τι δήλωσε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, αποκλειστικά για την πορεία της πανδημίας στην Ευβοία, μιλώντας στο evima.gr.

Ανήσυχοι παραμένουν οι ειδικοί σχετικά με την εικόνα της πανδημίας στη Εύβοια, αφού πλέον η πίεση τόσο στο σύστημα υγείας, όσο και στα καθημερινά κρούσματα, είναι εμφανής.

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μίλησε στο evima.gr, για την κατάσταση των κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, αλλά και για το τι πρέπει να γίνει σχετικά με τις μετακινήσεις, το Πάσχα.

«Με βάση τις επιδημιολογικές καμπύλες, αναμένουμε αυξητική πορεία των κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, μέχρι τις 15 Απριλίου. Τα πράγματα είναι αρκετά ανησυχητικά για το νησί. Εκτιμώ πως με βάση την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, ο κόσμος δεν πρέπει να μεταφερθεί στην Εύβοια, το Πάσχα, δεν είναι θέμα απαγόρευσης, είναι θέμα ευθύνης. Το νοσοκομείο της Χαλκίδας είναι ήδη στο κόκκινο, δεν υπάρχει λόγος επιβάρυνσης», ανέφερε χαρακτηριστικά στο evima.gr o κ. Σαρηγιάννης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr