Σχολεία: Προϊόντα που απαγορεύονται να πωλούνται βρέθηκαν σε 44 κυλικεία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολεία: Προϊόντα που απαγορεύονται να πωλούνται βρέθηκαν σε 44 κυλικεία

Δύο κυρώσεις και 86 συστάσεις συμμόρφωσης επέβαλε η Περιφέρεια Αττικής σε υγειονομικούς ελέγχους σε κυλικεία σχολείων

Σε 220 υγειονομικούς ελέγχους σε κυλικεία, καντίνες και χώρους εστίασης σχολικών συγκροτημάτων, κατά την πρώτη εβδομάδα έναρξης της σχολικής περιόδου προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής επιβάλλοντας δύο κυρώσεις και 86 συστάσεις συμμόρφωσης.

Προϊόντα που δεν επιτρέπεται να πωλούνται από κυλικεία σχολείων, βρέθηκαν στα 44 από τα 220 που έλεγξε η Περιφέρεια Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση ως προς την μη διάθεση ασφαλών προϊόντων, ενώ εντοπίστηκαν μη επιτρεπόμενα προς πώληση είδη σε 44 κυλικεία.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει σχετικά: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες, μεριμνούμε για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της υγείας τους κατά την παραμονή τους στα σχολεία. Με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, θα πραγματοποιούν ελέγχους καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να εντοπίζεται κάθε παράβαση που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr