Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του στη Βοιωτία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του στη Βοιωτία

Ο εισαγγελέας Λιβαδειάς άσκησε δίωξη για παραβίαση του νόμου περί όπλων, πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός ο οποίος μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του στη Βοιωτία, έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου εκείνη πήγε για να καταθέσει μήνυση για παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που ίσχυαν εναντίον του.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς εκτός κινδύνου.

Εις βάρος του 54χρονου αστυνομικού ασκήθηκε δίωξη

Εις βάρος του αστυνομικού έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Ο εισαγγελέας Λιβαδειάς τού άσκησε δίωξη για παραβίαση του νόμου περί όπλων, πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίας Διστόμου, όπου η γυναίκα πήγε για να μηνύσει τον πρώην σύντροφό της.

Αυτό γιατί ο 54χρονος, παραβιάζοντας τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, πήγε στον χώρο εργασίας της γυναίκας και απαίτησε να τα ξαναβρούν.

Όταν εκείνη του ζήτησε να φύγει λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των μέτρων, ο αστυνομικός αρνήθηκε, οπότε η γυναίκα αποφάσισε να πάει να τον καταγγείλει.

Οταν η πρώην σύντροφός του έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, ο 54χρονος την περίμενε εκεί. Την εξύβρισε και της επιτέθηκε πρώτα λεκτικά και μετά με μαχαίρι, καταφέροντάς της τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ευτυχώς, παρενέβησαν άμεσα οι συνάδελφοί του, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr