Σε ποιες παραλίες της Καρύστου απόλαυσε το μπάνιο του ο Μπόρις Τζόνσον
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποιες παραλίες της Καρύστου απόλαυσε το μπάνιο του ο Μπόρις Τζόνσον

Τι είπε ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος για τις διακοπές του απερχόμενου πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας
Στην Κάρυστο βρίσκεται όπως είναι ήδη γνωστό για διακοπές ο απερχόμενος βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ έδωσε το στίγμα των διακοπών του υπηρεσιακού πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος όπως ανέφερε ο δήμαρχος νοίκιασε σπίτι σε οικισμό κοντά στην Κάρυστο, ενώ «είναι διακριτικός και προσιτός, κάτι που επιβεβαιώνει ότι περνάει καλά».

Βρετανική εφημερίδα περιέγραψε ως μυστήριο το πως ο Μπόρις Τζόνσον βρήκε ερημικές παραλίες που γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι, με τον Λευτέρη Ραβιόλο να εξηγεί:

«Ο Μπόρις Τζόνσον εθεάθη στην παραλία Γιαννιτσίου της νότιας Εύβοιας», ενώ σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του δημάρχου ο βρετανός πολιτικός προχθές γνώρισε και την παραλία Ποτάμι στον Πλατανιστό στη Νότια Εύβοια.

«Αναμένεται επίσης στη Μεγάλη ‘Αμμο και βέβαια δοκιμάζει την καρυστινή κουζίνα, αρνί και κατσίκι», πρόσθεσε ο Λευτέρης Ραβιόλος.

«Ο τουρισμός  στην Εύβοια γνώρισε τα τελευταία χρόνια αλματώδη αύξηση με τη βελτίωση των υποδομών και η επίσκεψη της οικογένειας Τζόνσον συμπίπτει με πληρότητα 100% αλλά  φυσικά προκαλεί ευχαρίστηση», ανέφερε τέλος, ο δήμαρχος Καρύστου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

Tartis campaign
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ