Σε ποιες παραλίες της Καρύστου απόλαυσε το μπάνιο του ο Μπόρις Τζόνσον
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποιες παραλίες της Καρύστου απόλαυσε το μπάνιο του ο Μπόρις Τζόνσον

Τι είπε ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος για τις διακοπές του απερχόμενου πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας
Στην Κάρυστο βρίσκεται όπως είναι ήδη γνωστό για διακοπές ο απερχόμενος βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ έδωσε το στίγμα των διακοπών του υπηρεσιακού πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος όπως ανέφερε ο δήμαρχος νοίκιασε σπίτι σε οικισμό κοντά στην Κάρυστο, ενώ «είναι διακριτικός και προσιτός, κάτι που επιβεβαιώνει ότι περνάει καλά».

Βρετανική εφημερίδα περιέγραψε ως μυστήριο το πως ο Μπόρις Τζόνσον βρήκε ερημικές παραλίες που γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι, με τον Λευτέρη Ραβιόλο να εξηγεί:

«Ο Μπόρις Τζόνσον εθεάθη στην παραλία Γιαννιτσίου της νότιας Εύβοιας», ενώ σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του δημάρχου ο βρετανός πολιτικός προχθές γνώρισε και την παραλία Ποτάμι στον Πλατανιστό στη Νότια Εύβοια.

«Αναμένεται επίσης στη Μεγάλη ‘Αμμο και βέβαια δοκιμάζει την καρυστινή κουζίνα, αρνί και κατσίκι», πρόσθεσε ο Λευτέρης Ραβιόλος.

«Ο τουρισμός  στην Εύβοια γνώρισε τα τελευταία χρόνια αλματώδη αύξηση με τη βελτίωση των υποδομών και η επίσκεψη της οικογένειας Τζόνσον συμπίπτει με πληρότητα 100% αλλά  φυσικά προκαλεί ευχαρίστηση», ανέφερε τέλος, ο δήμαρχος Καρύστου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr