Σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Ελασσόνα: Έπεσαν βράχοι από τα Μετέωρα – Η ανακοίνωση του δημάρχου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Ελασσόνα: Έπεσαν βράχοι από τα Μετέωρα – Η ανακοίνωση του δημάρχου

Ο βράχος έπεσε σε απόσταση λίγων μέτρων από σπίτια και από τον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Ελασσόνα: Έπεσαν βράχοι από τα Μετέωρα

Σύμφωνα με το trikalaola  σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Γ. Αλέκος διέκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο και, επικαλούμενος κάποιες πρώτες πληροφορίες, ανέφερε ότι υπήρξαν πτώσεις βράχων από τις κορυφές των Μετεώρων και προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε οικίες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Τα Μετέωρα», ο βράχος έπεσε σε απόσταση λίγων μέτρων από σπίτια και από τον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ο βράχος αποκολλήθηκε από τη μικρή Αϊά, ενώ το ευτύχημα είναι ότι δεν προκλήθηκαν ζημιές ούτε κινδύνεψε κάποιος συμπολίτης μας.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Μετεώρων

«Μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση που ταρακούνησε την πόλη μας και αφού διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος με τους συνεργάτες του επικοινωνούν συνεχώς με τις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και με το σεισμολογικό κέντρο για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκλήθηκαν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πτώσεις βράχων από τις κορυφές των Μετεώρων και προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε οικίες. Επικοινωνώντας ο ίδιος ο δήμαρχος με κατοίκους της περιοχής του, δεν του ανέφεραν ζημίες.

Συνιστούμε σε όλους τους πολίτες ψυχραιμία και προσοχή για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Γ. Αλέκος»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr