Σεμινάριο Πυρόσβεσης στα Ψαχνά από εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Ινστιτούτου Πυρασφάλειας(pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεμινάριο Πυρόσβεσης στα Ψαχνά από εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Ινστιτούτου Πυρασφάλειας(pics)

Εκπαιδευτική δράση στον Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης στα Ψαχνά

Εξειδικευμένοι εκπαιδευτές του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυρασφάλειας ΠΥΡΟΓΝΩΣΗ, βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 10/4 στο Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης στα Ψαχνά και πραγματοποίησαν μια μεγάλης χρονικής όσο και γνωστικής έκτασης εκπαίδευση στους εθελοντές με θέμα την αντιμετώπιση πυρκαγιών σε αστικά περιβάλλοντα τόσο σε κτιριακές εγκαταστάσεις  βιομηχανικές και μη όσο και σε οχήματα, η εκπαίδευση αυτή  περιείχε και πρακτική άσκηση σε προσομοιωτή.

Οι δύο εκπαιδευτές ανέλυσαν επιστημονικά   πληθώρα  περιπτώσεων φωτιάς που μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει ενώ έλυσαν και τις απορίες που είχαν οι παρευρισκόμενοι.

Η ΠΥΡΟΓΝΩΣΗ  αποτελεί ένα εξειδικευμένο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον τομέα της Πυρασφάλειας, της Πυροπροστασίας, των Φυσικών και Τεχνολογικών Καταστροφών καθώς και των Πρώτων Βοηθειών.

Έχει  ως στόχο την διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων συμβουλευτικών υπηρεσιών και των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, που προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών και υλοποιούνται σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης ενηλίκων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εφαρμογή της αντίστοιχης Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr