Σεπόλια: Αυτή είναι η μητέρα της 12χρονης – Την Δευτέρα οδηγείται ενώπιον ανακριτή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Αυτή είναι η μητέρα της 12χρονης – Την Δευτέρα οδηγείται ενώπιον ανακριτή

Η μητέρα της 12χρονης πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή για να απολογηθεί την Δευτέρα το μεσημέρι

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιασμού και μαστοπείας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια.

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή η μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί.

Η 37χρονη που βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης κόρης της ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα της αποδίδονται.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορουμένης Απόστολο Λύτρα «όλα θα φανούν στην ανάκριση». Ο κ. Λύτρας είπε ακόμα πως το μοναδικό στοιχείο που υπάρχει για την εντολέα του είναι «ένα έμβασμα που γνωρίζουμε ότι υπάρχει αλλά δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο».

Η ίδια εξηγεί το έμβασμα λόγω της εργασίας της στο κατάστημα μίνι-μάρκετ του 53χρονου.

Έτσι ξεκίνησαν και οι επαφές της οικογένειας μαζί του και γνώρισε ο Ηλίας Μίχος το κορίτσι, το οποίο μάλιστ κάποιες φορές εργάστηκε κι όλα στο μαγαζί.

Ο εφιάλτης του παιδιού ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο με βιασμούς στην αρχή από τον Μίχο και μετά και από άλλους άνδρες με τους οποίους της έκλεινε ραντεβού ο 53χρόνος.

Ο δικηγόρος δήλωσε ακόμα πως «έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. «Υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων άλλα όταν ήταν ανήλικες φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα εξωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία».

Πρόσθεσε δε πως «δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτά όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα. Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr