Σεπόλια: Αναγνώρισε τον οίκο ανοχής η 12χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Αναγνώρισε τον οίκο ανοχής η 12χρονη

Σε μία ακόμη κατάθεση προέβη η 12χρονη θύμα παιδοβιασμού και μαστροπείας αναγνωρίζοντας τον οίκο ανοχής όπου φέρεται να την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος.

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Την τέταρτη κατάθεση έδωσε η ανήλικη αναγνωρίζοντας τον οίκο ανοχής που φέρεται να την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, κατά τη διάρκεια της τέταρτης κατάθεσης του θύματος της επιδείχθηκαν περίπου 7 με 8 φωτογραφίες διαφόρων κτιρίων, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο οίκος ανοχής που βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού.

Την ίδια ώρα, το θύμα αναγνώρισε και ένα άλλο κτίριο, που δεν αφορά οίκο ανοχής, στο οποίο όπως δήλωσε ο Ηλίας Μίχος είχε κλειδί για ένα δωμάτιο στο οποίο όπως λέει η ίδια δεν «δεχόταν πολλούς άντρες, αλλά έναν τη φορά».

Σημειώνεται πως ο δεύτερος χώρος που αναγνώρισε η ανήλικη πρόκειται για χώρο διαμονής τύπου μοτέλ.

Συγκεκριμένα στην κατάθεσή της η 12χρονη αναφέρει πως μαζί με τον Ηλία Μίχο εισέρχονταν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή μονίμως και προσέρχονταν σε ένα δωμάτιο στο οποίο ο Ηλία Μίχος είχε το κλειδί.

Ακόμη 2 προφυλακίσεις

Παράλληλα, ακόμη δύο άτομα προφυλακίστηκαν σήμερα για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 39χρονο οι οποίοι κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντη αμοιβής και συνελήφθησαν αφότου το παιδί πριν από λίγες ημέρες τους αναγνώρισε.

Οι ίδιοι αρνούνται την κατηγορία, υποστηρίζοντας πως με την 12χρονη μόνο συνομιλούσαν χωρίς να προβούν σε οτιδήποτε σεξουαλικό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr