Σεπόλια: Απολογούνται σήμερα οι παιδοβιαστές και η μητέρα της 12χρονης – Στο φως νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Απολογούνται σήμερα οι παιδοβιαστές και η μητέρα της 12χρονης – Στο φως νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις

Χθες , οι Αρχές προχώρησαν στην έκτη κατά σειρά σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Καθημερινά η Αστυνομία προχωρά σε νέες συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθούν ορισμένοι από τους παιδοβιαστές του άτυχου κοριτσιού καθώς και η μητέρα της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία.

Χθες , οι Αρχές προχώρησαν στην έκτη κατά σειρά σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πρόκειται για έναν 34χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 34χρονος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του.

Ο άνδρας αυτός είναι επιχειρηματίας, έχει εταιρία μαζί με τον πατέρα του σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

O εν λόγω άντρας συνελήφθη καθώς όπως προέκυψε από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να ανήκει στο «διαδικτυακό πελατολόγιο» του Μίχου και να είχε κλείσει ραντεβού με τη μικρή.

Ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθούν διώξεις και στη συνέχεια να απολογηθεί.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε το MEGA, χθες, Κυριακή, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ένας από τους 213, ο οποίος παραδέχτηκε ότι συνομιλούσε με την 12χρονη, ωστόσο όταν κατάλαβε την ηλικία της απομακρύνθηκε και δεν έκανε τίποτα μαζί της.

Τα προφίλ του 33χρονου και του 36χρονου

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα δύο πρόσωπα, ένας 33χρονος και ένας 36χρονος, βρίσκονται στα χέρια των αρχών, καθώς κατηγορούνται ότι έχουν βιάσει την 12χρονη.

Υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά» ο 36χρονος

Ο 36χρονος δούλευε στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου, ενώ μέλος της διοίκησης του νοσοκομείου «Μεταξά» ανέφερε στο in πως «Έχουν ήδη κινηθεί όπως πρέπει όλες οι διαδικασίες  ώστε το άτομο να απομακρυνθεί από το νοσοκομείο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο συγκεκριμένος συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε στη γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος επικοινώνησε μέσω του προφίλ της 12χρονης και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/10), ημέρα κατά την οποία αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα της 12χρονης και ο 33χρονος που έχει επίσης συλληφθεί για βιασμό του κοριτσιού.

Σε δύο «ραντεβού» ο 33χρονος

Ο 33χρονος, υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη και κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι είχε πάει σε δύο ραντεβού με την 12χρονη αλλά υποστηρίζει πως δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη.

Συνολικά, έκλεισε τρία ραντεβού με τον ίδιο τον Μίχο ο οποίος, όπως υποστηρίζει ο 33χρονος τον «ψάρεψε» μέσω της εφαρμογής Blindchat.

 Οι διάλογοι της φρίκης

Εν τω μεταξύ, νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο για τους διαλόγους από την εφαρμογή blindchat, μέσω της οποία έκλειναν τα «ραντεβού» με την 12χρονη οι παιδοβιαστές.
Κάθε μέρα φαίνεται πως οι αρχές οδηγούνται όλο και περισσότερο στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα ενώ οι Αρχές αναζητούν και άλλα άτομα που συνομίλησαν ή βρέθηκαν με την 12χρονη για να την βιάσουν.

Οι άνδρες που αναζητούνται, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Real News, χωρίζονται από την αστυνομία σε τρεις κατηγορίες: Σε αυτούς που πλήρωσαν 50 έως 200 ευρώ για να κακοποιήσουν σεξουαλικά τη 12χρονη, σε εκείνος που μόλις είδαν ότι πρόκειται για 12χρονο παιδί, έφυγαν και σε εκείνους που επικοινώνησαν διαδικτυακά.

Απ’ όσα έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής προκύπτει πως κάποιοι από εκείνους που επικοινώνησαν με τη 12χρονη, ήταν καταχωρημένοι με γυναικεία ονόματα. Ένας αθλητής bodybuilding ήταν καταχωρημένος ως «Μαρία», ενώ ένας μεσήλικας με trendy γυαλιά μυωπίας ως «Ελένη».

Στη δικογραφία, επίσης, υπάρχει η φωτογραφία και ο αριθμός τηλεφώνου ενός άνδρα γύρω στα 30, με μακριά μαλλιά. Εξετάζεται, επίσης, η περίπτωση ενός άνδρα με το ψευδώνυμο «Βέλος».

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται σχεδόν 700 σελίδες με διαλόγους από την εφαρμογή blindchat, στην οποία ο Ηλίας Μίχος είχε ανοίξει και από εκεί έβρισκε «πελάτες» για το 12χρονο κορίτσι.

Κάποιες φορές, οι επικοινωνίες των ανδρών με τη «16χρονη» γίνονταν ξημερώματα, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήταν ο 53χρονος που μιλούσε μαζί τους και έστελνε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του 12χρονου κοριτσιού!

Κάποιους από τους διαλόγους ανάμεσα στον 53χρονο και τους υποψήφιους «πελάτες» αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Διάλογος 1

  • Προφίλ κοριτσιού: Γεια σου. Θες να βρεθούμε; Με λένε (όνομα).
  • Άγνωστος: Ναι.
  • Προφίλ κοριτσιού: Στείλε μου το κινητό σου. Εγώ κάνω πολύ σ@@.
  • Άγνωστος: Να σου δώσω το τηλέφωνό μου και στείλε μου στο viber.

Διάλογος 2

  • Προφίλ κοριτσιού: Γεια σου.
  • Άγνωστος: Είσαι ελεύθερη;
  • Προφίλ κοριτσιού: Ξέρεις πού είναι τα Σεπόλια; Θες να βρεθούμε σήμερα; Μου αρέσει πολύ το σ@@.
  • Άγνωστος: Πώς είσαι;
  • Προφίλ κοριτσιού: Έχεις αμάξι; Θες να κάνουμε σ@@ μέσα στο αμάξι και να μου δώσεις ένα δωράκι;

Διάλογος 3

  • Προφίλ κοριτσιού: Γεια σου. Τι κάνεις; Θες να βρεθούμε στην περιοχή μου; Με 120 ευρώ έχεις ό,τι θες…
  • Άγνωστος: Ναι.
  • Προφίλ κοριτσιού: Στείλε μου το αμάξι για να σε αναγνωρίσω.

Διάλογος 4

  • Προφίλ κοριτσιού: Γεια. Τι κάνεις; Είμαι 16.
  • Άγνωστος: Καλά είμαι. Εσύ; Εγώ είμαι 32.
  • Προφίλ κοριτσιού: Δεν με πειράζει. Πού είσαι τώρα;
  • Άγνωστος: Εγώ είμαι στο κρεβάτι.
  • Προφίλ κοριτσιού: Εγώ είμαι στο τζακούζι.
  • Άγνωστος: Θέλω να σε δω.
  • Προφίλ κοριτσιού: Δεν μπορώ να σου στείλω βίντεο. Να μιλήσουμε με βιντεοκλήση άμα θες, αλλά δεν θα μιλάς.

Πηγή:in.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr