Σεπόλια: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που είχε υποβάλει η μητέρα της 12χρονης για την πολύκροτη υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο στα Σεπόλια.

Το αίτημα της 37χρονης απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

 

Σύμφωνα με το σκεπτικό του Συμβουλίου, η εν λόγω κυρία κρίνεται ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν βγει από την φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμού, είχε προφυλακιστεί για το αδίκημα της μαστροπείας.

Η κατηγορούμενη όπως μεταδίδει το ieidiseis.gr, εξαρχής αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση μαστροπείας της ανήλικης κόρης της, υποστηρίζοντας ότι εκείνη είχε καταγγείλει τον Ηλία Μίχο για τον βιασμό του παιδιού της και επαναλαμβάνει πως δεν γνωρίζει τίποτα για το δίκτυο μαστροπείας παρά μόνο ότι το παιδί της έχει πέσει θύμα βιασμού κατά συρροή.

Η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη με ένταλμα στις 17 Οκτωβρίου του 2022, καθώς οι αρχές εντόπισαν εμβάσματα ύψους 110 ευρώ τα οποία κατά την κατηγορία προέρχονται από το αδίκημα της μαστροπείας.

Σε παλαιότερες δηλώσεις είχε αναφέρει ότι έχει προφυλακιστεί «τη στιγμή που το ίδιο μου το σπλάχνο βροντοφωνάζει ότι δεν γνώριζα τίποτα», σημειώνοντας επίσης ότι «Όλη αυτή η ιστορία έχει σκοπό να δεχθώ λάσπη από τα ΜΜΕ, να προφυλακιστώ και να μου στερήσουν τα παιδιά μου, δηλαδή την ίδια μου τη ζωή και να μην με αφήνουν να συμβάλλω και εγώ, όπως μπορώ, για να πιαστούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές του παιδιού μου».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr