Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις – Υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων βίαζε την 12χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις – Υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων βίαζε την 12χρονη

Αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση μαστροπείας και παιδοβιασμού στα Σεπόλια.

Σφοδρές εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται νέες συλλήψεις.

Σϋμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον ακόμα έξι άνδρες μεταξύ των οποίων και έναν οδοντίατρο αναγνώρισε η ανήλικη. Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ένας εξ αυτών έχει κόρη κοντά στην ηλικία της 12χρονης, με την οποία μάλιστα η ανήλικη συνήθιζε να παίζει μαζί στην πλατεία της περιοχής.

«Είναι σίγουρο και βέβαιο πως θα υπάρξουν και νέα εντάλματα σύλληψης. Από πληροφορίες που έχουμε η 12χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία αυτού του παιδιού να πηγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να κάνει αναγνωρίσεις», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν την Παρασκευή (17/2) για την κακουργηματική κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για έναν 65χρονο δερματολόγο, έναν 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, έναν 49χρονο οδηγό φορτηγού και έναν 50χρονο καταστηματάρχη.

Ο 65χρονος δερματολόγος, ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (14/2) στη ΓΑΔΑ, συναντούσε το κορίτσι στο ιατρείο του, πληρώνοντας 50 ευρώ κάθε φορά.

Ο δερματολόγος συνελήφθη μέσα στο ίδιο ιατρείο, εν ώρα εργασίας. Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο αριθμός των επαφών που είχε ο δερματολόγος με το ανήλικο κορίτσι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε συναντηθεί πάνω από δύο φορές.

Είναι πατέρας 5 παιδιών, ενώ πρόκειται να διαγραφεί από την Ελληνική Δερματολογική Εταιρεία και θα του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr