Σεπόλια: «Γειτόνισσα» με τη Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα της 12χρονης στις φυλακές – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: «Γειτόνισσα» με τη Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα της 12χρονης στις φυλακές – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Το κελί της βρίσκεται 25 μέτρα από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την 37χρονη να έχει ειδική μεταχείριση και να προαυλίζεται μόνη της

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα τη Δευτέρα με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης κρατείται στην ίδια πτέρυγα με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 37χρονη αρνείται κατηγορηματικά τη διακεκριμένη μαστροπεία που της αποδίδεται.

Τα επιβαρυντικά στοιχεία που έκριναν την προσωρινή κράτηση της 37χρονης ήταν, μεταξύ άλλων, τα τέσσερα επίμαχα εμβάσματα με ποσά των 20 και 25 ευρώ που βρέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό της καθώς και ένα μήνυμα της 12χρονης προς τον 53χρονο παιδεραστή Ηλία Μίχο, που σύμφωνα με πληροφορίες έγραφε:

«Τα λεφτά στη μάνα μου».

Επίσης ένα ακόμα sms της 12χρονης προς τη μητέρα της στα τέλη του Αυγούστου που έλεγε «μου έδωσε 50 ευρώ» και φέρεται να συνδέεται με την περίοδο που το παιδί συνομιλούσε με τον 42χρονο προφυλακισμένο παιδεραστή Ιωάννη Σοφιανίδη.

Η 37χρονη μητέρα υποστήριξε στην απολογία της ότι το συγκεκριμένο γραπτό μήνυμα στο κινητό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας, αλλά με οικογενειακά θέματα.

Διαβάστε επίσης: Προκαλεί ο Μίχος μέσα από τις φυλακές – «Η μικρή είναι δασκαλεμένη, γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη»

Φοβάται για τη ζωή της
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μόλις έφτασε στις φυλακές η 37χρονη, έδωσε μία τυπική συνέντευξη στη διευθύντρια ή τον διευθυντή των φυλακών και ύστερα μεταφέρθηκε σε ένα κελί μόνη της λόγω Covid.

Το κελί της βρίσκεται 25 μέτρα από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την 37χρονη να έχει ειδική μεταχείριση και να προαυλίζεται μόνη της.

Όπως μετέφερε στη δικηγόρο της η 37χρονη, «μου φώναζαν άλλες κρατούμενες στη ΓΑΔΑ, θα περάσεις καλά στη φυλακή. Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 37χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr