Σεπόλια: Νέα σύλληψη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Νέα σύλληψη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Κοντά στη σύλληψη και άλλων δύο η ΕΛΑΣ.

Ξεδιπλώνεται το κουβάρι της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, με την αστυνομία να εκτελεί ένα ακόμη ένταλμα σύλληψης, αυτή τη φορά εις βάρος ενός 39χρονου. Πρόκειται για την 6η σύλληψη που σχετίζεται με τη σοκαριστική υπόθεση.

Νωρίτερα, την Κυριακή, ο 36χρονος υπάλληλος νοσοκομείου που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, υποστήριξε ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, εκείνη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά ο ίδιος την πέρασε για ανήλικη.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δικηγόρος του κατηγορούμενου να ζητήσει νέα προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία σε βάρος του.

Όπως αναφέρει το cnn, ο 36χρονος είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, και κατά την αστυνομία βίασε την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Πρόκειται, όπως αναφέρουν πληροφορίες, για «πελάτη» του 53χρονου Ηλία Μίχου, που προφυλακίστηκε για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού.

Άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ο ήδη προφυλακισμένος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη την Παρασκευή, φέρονται επίσης να είναι «πελάτες» του 53χρονου.

Κατόπιν σχετικής εντολής του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ο 36χρονος κατηγορούμενος ετέθη σε διαθεσιμότητα ενώ κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απόλυσή του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr