Σεπόλια: Νέα συνομίλια. της 12χρονης με τη μητέρα της – Πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι η θεία ξέρει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Νέα συνομίλια. της 12χρονης με τη μητέρα της – Πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι η θεία ξέρει

Τα μηνύματα μάνας και κόρης «καίνε» την 37χρονη για την εμπλοκή της στην υπόθεση των Σεπολίων

Μία νέα συνομιλία που «καίει» την μητέρα της 12χρονης που είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του αστυνομικούς συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή «Live News», το παιδί είχε έναν «περίεργο» διάλογο μέσω SMS με τη μητέρα του, μόλις η θεία του ανακάλυψε τα όσα συνέβαιναν, ανοίγοντας το κινητό της 12χρονης, την περίοδο που η μικρή βρισκόταν για διακοπές μαζί της στη Λευκάδα.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν μάνα και κόρη, δείχνουν ότι αμφότερες γνωρίζουν για τη πράγμα μιλούν, σχολιάζοντας την αντίδραση της θείας της μικρής, όταν βρήκε τις φωτογραφίες και τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού με τον Ηλία Μίχο. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το παιδί πρόλαβε να σβήσει κάποια πράγματα από το κινητό της, πριν αναγκαστεί να το δώσει στη θεία της, πράγμα το οποίο αναφέρει στη μητέρα της.

Η συνομιλία ήταν ως εξής:

12χρονη: Είπε στη θεία μ…ες, δεν μπορώ να σου πω τώρα, να ψάξει το κινητό. Εγώ το έδωσα.

Μητέρα 12χρονης: Τι μ…ες; Και τι σου είπε;

12χρονη: Τα έσβησα τα μηνύματα που είχα και το έδωσα

Υπενθυμίζεται, ότι η θεία της 12χρονης ήταν εκείνη η οποία ουσιαστικά κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να ενημερωθούν οι φορείς αλλά και οι αστυνομικές Αρχές. Όπως ισχυρίσθηκε, το ίδιο κιόλας βράδυ επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ μίλησε και με τους γονείς της 12χρονης ζητώντας τους να προχωρήσουν άμεσα σε καταγγελία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr