Σεπόλια: Νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Ανάμεσά τους γνωστός γιατρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Ανάμεσά τους γνωστός γιατρός

Γνωστός δερματολόγος συνελήφθη μαζί με άλλους 4 για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια

Πέντε νέες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από τις αρχές για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας δερματολόγος, ο οποίος εικάζεται ότι την πήγαινε στο ιατρείο του και εκεί την βίαζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η 12χρονη είχε καταθέσει ότι μεταξύ των αντρών που είχε συναντήσει ήταν ένας γιατρός, ο οποίος την είχε οδηγήσει στο ιατρείο του, όπου ασέλγησε σε βάρος της. Ο συγκεκριμένος δερματολόγος έκανε πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο Σύγγρος από αρκετά χρόνια και σήμερα είναι ιδιώτης γιατρός.

Η Αστυνομία προχώρησε συνολικά σε πέντε συλλήψεις. Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες εντοπίστηκαν στην περιοχή του Κολωνού, ο τέταρτος στην περιοχή των Σπάτων και ο πέμπτος στον Πειραιά. Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 χρονών, και τρεις Έλληνες 65, 49 και 44 χρόνων.

Οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί από το 33ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση».

Από την έρευνα της Αστυνομίας οι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως δράστες που συναντήθηκαν περισσότερες από μία φορές με την 12χρονη ανήλικη και προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις μαζί της έναντι αμοιβής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα Τετάρτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και στη συνέχεια στον αρμόδιο Ανακριτή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr