Σεπόλια: Συνελήφθη ο «Μιχάλης» για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Συνελήφθη ο «Μιχάλης» για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης

Σε νέα σύλληψη προχώρησαν οι Αρχές για την υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια

Χειροπέδες στον «Μιχάλη» πέρασαν οι Αρχές για την πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα στο σπίτι του.

Νωρίτερα την Τετάρτη είχε εκδοθεί το σχετικό ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη», ο οποίος εμφανιζόταν ως ο άνθρωπος που έκλεινε τα ραντεβού για την 12χρονη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να οργάνωνε τα ραντεβού σε ξενοδοχεία, ενώ το κορίτσι αρνούνταν να πάει και εκείνος την πίεζε να εμφανίζεται στα ραντεβού.

Η ανήλικη τον είχε κατονομάσει στις καταθέσεις της, ενώ ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίστηκε μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 12χρονη έλαβε ένα μήνυμα στο Messenger που έλεγε «γεια σου, τι κάνεις» με τον Ηλία Μίχο να την παροτρύνει να του απαντήσει «καλά».

Από εκεί και πέρα αρχικά την κάλεσε να μιλήσουν μέσω Instagram και κάπως έτσι ξεκίνησε μία συνομιλία, με τον Μίχο να την καθοδηγεί, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 53χρονος παρίστανε την ανήλικη και συνομιλούσε εκείνος με τον «Μιχάλη» ισχυριζόμενος πως είναι 16 ετών και θέλει πελάτες επειδή έχει ανάγκη χρήματα.

Ο «Μιχάλης» της έκλεινε ραντεβού με πελάτες έναντι 50 ευρώ, ενώ από τις καταθέσεις της 12χρονης φαίνεται πως δεν έχει βρεθεί ποτέ δια ζώσης με τον συγκεκριμένο άνδρα. Μάλιστα η επαφή τους διεκόπη όταν το κορίτσι μετέβη στη Λευκάδα για διακοπές.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του «Μιχάλη» είναι το 8ο που εκδίδεται από την ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα για την υπόθεση, για την οποία έχουν οδηγηθεί ήδη στη φυλακή 10 άτομα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr