Σεπόλια: Προφυλακιστέο ακόμη ένα άτομο για την υπόθεση της 12χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Προφυλακιστέο ακόμη ένα άτομο για την υπόθεση της 12χρονης

Ένας 27χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια
Ένας 27χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς το παιδί τον έχει κατονομάσει στην κατάθεσή του.
 

Έτερος κατηγορούμενος, ένας 40χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Νωρίτερα, ένας εκ των κατηγορουμένων προφυλακίστηκε, επίσης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι οικογενειακός φίλος, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Ο εν λόγω φέρεται να είναι ο υπάλληλος στο πλυντήριο αυτοκινήτων που βίαζε το κοριτσάκι μέσα στο μαγαζί με τα ρολά κατεβασμένα.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε νέα κατάθεση η ανήλικη έχει αναγνωρίσει περισσότερα από 10 άτομα που φέρεται να την έχουν κακοποιήσει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ την Τρίτη (21/2), έγιναν δύο ακόμη προφυλακίσεις και πιο συγκεκριμένα ενός 33χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε τη γυναίκα του και το παιδί του στο πάρκο και στο σπίτι του φέρεται να βίαζε τη 12χρονη, αλλά και ενός 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη, μετά τον 53χρονο, Ηλία Μίχο, που είναι ο βασικός κατηγορούμενος.

Την επόμενη Πέμπτη αναμένεται να κληθεί σε συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια έχει ζητήσει τη μεταφορά του από τις φυλακές Γρεβενών στις φυλακές της Τρίπολης.

Αναφορικά με τον πρώην διαιτητή, Φίλιππο Ντόβα, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ο ίδιος έχει πάρει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει το απολογητικό του υπόμνημα ή να παραστεί για να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr