Σεπόλια: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες

Οι τρεις συλληφθέντες αρνούνται την κατηγορία ενώ θα απολογηθούν την Τετάρτη

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου θα απολογηθούν οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία.

Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία, ενώ ο ένας εκ των τριών υποστηρίζει ότι έχει διανοητικό πρόβλημα, το οποίο επιβεβαιώνει και γιατρός.

Ο 33χρονος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη συνελήφθη το Σάββατο για τον βιασμό της 12χρονης στην πολύκροτη υπόθεση των Σεπολίων και την Κυριακή στο κτήριο της ΓΑΔΑ υπεβλήθη σε ψυχιατρική εξέταση από πραγματογνώμονα.

Ο δικηγόρος του συλληφθέντα Γιάννης Μπαρκαγιάννης ανέφερε ότι πρέπει να προσκομίσει κάποια έγγραφα στις αρχές προκειμένου να αποδείξει την ψυχική κατάσταση του.

Από δημοσιογραφικές πηγές ο 33χρονος υποστηρίζει ότι κανονίστηκαν τρία ραντεβού με το παιδί, όμως πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις αφού η τρίτη ακυρώθηκε λόγω προβλήματος με τη μεταφορά των χρημάτων.

Όπως ισχυρίζεται δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με το ανήλικο κοριτσι.

Ο δεύτερος συλληφθείς, 36χρονος διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα επίσης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές με το παιδί, παρα μόνο πως έγινε μία συνάντηση που κανόνισε μέσω της εφαρμόγης ενώ παράλληλα σημείωσε ότι δεν έδωσε ποτέ λεφτά στην ανήλικη.

Και ο έτερος κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία, ενώ και εκείνος υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο ο 34χρονος είναι ανίκανος να τελέσει την πράξη για την οποία κατηγορείται. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Υπάρχουν ιατρικοί λόγοι και πιστοποιητικά που αποδεικνύουν πως δεν μπορούσε να τελέσει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται».

Την ίδια στιγμή, νωρίτερα σήμερα στην ανακριτρια οδηγήθηκε η μητέρα της 12χρονης η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία και ενώ αρνήθηκε κάθε κατηγορια κρίθηκε προφυλακιστέα. Στην ανακρίτρια προσήλθαν και κατέθεσαν και η θεία και η 17χρονη αδελφή της ανήλικης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr