Σεπόλια: Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει ο Ηλίας Μίχος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει ο Ηλίας Μίχος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια με τον Ηλία Μίχο να καλείται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση

Σφοδρές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Μία εξ αυτών η κλήση εκ νέου του βασικού κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία, Ηλία Μίχου, σε συμπληρωματική κατάθεση.

Η ανήλικη στην πέμπτη κατάθεσή της κατονόμασε 13 άτομα, εκ των οποίων τα 11 ταυτοποιήθηκαν και 5 έχουν κληθεί στην ανακρίτρια, ενώ τέσσερις έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να περάσουν από τον ανακριτή 6 ακόμα άτομα μεταξύ των οποίων και ένας πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής.

Ο πρώην διαιτητής απάντησε στις φήμες που τον αφορούν μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, επωνύμως.

Ο Φίλιππος Ντόβας έδωσε την δική του εκδοχή, υποστηρίζοντας: «Έχω χρέος να πω δυο κουβέντες για όσα με κατηγορούν. Ενημερώνω το πανελλήνιο ότι ξέρω την οικογένεια περισσότερα από 20 χρόνια. Το κοριτσάκι το ήξερα από μωρό και τη μητέρα της και τα άλλα παιδιά. Το κοριτσάκι από πέρσι ήρθε με τη γιαγιά και είχαμε μια γνωριμία με όλους και το συμβούλευα, του έδινα κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μία οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάρουν κάτι με τα αδέρφια της και σήμερα έρχονται και με κατηγορούν για τη γνωριμία που είχα με το παιδάκι.

Να μην μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μην μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει κι εγώ να πρέπει να περάσω από ανάκριση. Στη δικογραφία που έχει πολλές ασάφειες, αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγαίνω και τα λέω στον κόσμο. Μπορώ να αναλύσω την κατάθεση του κοριτσιού πρόταση με πρόταση. Εγώ με τον Μίχο έχω να μιλήσω από το 2019 όταν δεν μου φέρθηκε, όπως έπρεπε, στον προεκλογικό μου αγώνα. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά όταν μου ζήτησε κάτι εγώ προσφέρθηκα και τον βοήθησα. Και όταν ήταν να με βοηθήσουν με τον άλλο συνυποψήφιο με αγνόησαν κι εκεί του έκοψαν και την καλημέρα. Το λέω δημόσια».

Συμπληρωματική κατάθεση από τον Μίχο

Τώρα, ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος καλείται να δώσει απαντήσεις εκ νέου σε όσα έχει καταθέσει η δωδεκάχρονη, ενώ στην πρώτη του κατάθεση να υπενθυμίσουμε ότι είχε ομολογήσει ότι βίαζε την 12χρονη, ενώ μίλησε για συναίνεση. Μάλιστα δεν δίστασε να κατηγορήσει την ανήλικη, ενώ δεν έδωσε στοιχεία για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει καταθέσεις του κοριτσιού που έχει δώσει πολλά στοιχεία. Όχι μόνο ότι τις έβρισκε πελάτες, αλλά και για οίκο ανοχής, για το AirBnB που την πήγαινε, ενώ πλέον δηλώνει πως ο Μίχος την έστελνε να χτυπά μέχρι και κουδούνια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr