Σεπόλια: Τα νέα στοιχεία που «καίνε» την μητέρα της 12χρονης «Σε είχα προειδοποιήσει, τα έχει όλα η θεία της»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Τα νέα στοιχεία που «καίνε» την μητέρα της 12χρονης «Σε είχα προειδοποιήσει, τα έχει όλα η θεία της»

Νέα στοιχεία για τον ρόλο της μητέρας της 12χρονης στην πολύκροτη υπόθεση των Σεπολίων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας

Νέα στοιχεία για τον ρόλο της μητέρας της 12χρονης στην πολύκροτη υπόθεση των Σεπολίων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Η εκπομπή Live News παρουσίασε νέα ντοκουμέντα που ρίχνουν περισσότερο φως, σε ορισμένα από τα πιο βασικά ερωτήματα της πολύκροτης υπόθεσης. Αυτά που σχετίζονται με το ρόλο που διαδραμάτισε η 37χρονη μητέρα της ανήλικης στο δράμα που ζούσε το παιδί της.

Μηνύματα, διάλογοι και καταθέσεις δείχνουν πως η μητέρα αγόραζε τσιγάρα στην 12χρονη για την οποία φαίνεται πως γνώριζε ότι είχε στην κατοχή της δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ακόμη πήγαινε στην Ε δημοτικού, ενώ προκύπτει πως μάλλον ήταν παρούσα σε ραντεβού της ανήλικης με άγνωστο άνδρα.

Ύποπτη δε χαρακτηρίζεται η αντίδρασή της όταν η μικρή της τηλεφώνησε από την Λευκάδα μόλις η θεία της έμαθε όλα όσα συνέβαιναν. Αφού το παιδί χωρίς να επεκταθεί φέρεται να πληροφόρησε τη μητέρα του, πως η θεία ξέρει πλέον τα πάντα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, το περασμένο καλοκαίρι κι ενώ η 12χρονη βρίσκεται στη Λευκάδα, λίγο πριν αποκαλυφθεί το μαρτύριο που βιώνει, η μητέρα της στέλνει μηνύματα που της ζητάει να τα σβήσει.

Μητέρα: Τι θα κάνεις; Απάντησε η άλλη γ(…) τη φάρα μου;
12χρονη: Όχι δεν μου απάντησε, μην στέλνεις τέτοιο
Μητέρα: Καλά γεια.
12χρονη: Θα σου πω εγώ. Έλα γεια.
Μητέρα: Του χρόνου. Σβήσε τα μηνύματα

Λίγες μέρες μετά οι υποψίες της θείας έχουν επιβεβαιωθεί. Η 12χρονη τηλεφωνεί στη μητέρα της και την ενημερώνει για αυτά που έχουν συμβεί. Με την 37χρονη να παίρνει τηλέφωνο την ίδια μέρα, τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο. Ο διάλογός τους ήταν εκρηκτικός.

Μίχος: Εγώ δεν έστειλα καμία φωτογραφία. Έλα από εδώ σε παρακαλώ
Μητέρα: Έχουν το προφίλ σου θα τα ψάξουν όλα στο τμήμα. Σε ανήλικο!
Μίχος: Εγώ δεν έχω στείλει καμία φωτογραφία.
Μητέρα: Τα έχει φωτογραφίες όλα, τι έλεγες.
Μίχος: Έλα από εδώ.
Μητέρα: Τελείωσες.
Μίχος: Τι λες;
Μητέρα: Ρε βρωμοπ**** ανώμαλε.
Μίχος: Ηρέμησε και έλα από εδώ.
Μητέρα: Με ανήλικο ήθελες γ**** παιδεραστή.
Μίχος: Εγώ; Έλα από εδώ σου λέω.
Μητέρα: Δεν έχεις στείλει τίποτα εσύ ναι; Τα μηνύματα ρε π**** στο κοριτσάκι ποιος τα έστειλε; Θα βρω τη γυναίκα σου, τον γιο σου. Σε είχα προειδοποιήσει, τα έχει όλα η θεία της στα χέρια της, όλα! Έχω χάσει πάσα ιδέα, με κατέστρεψες. Με το 12χρονο; Θα σε θάψω, τελείωσες. Στο παιδί ρε ανώμαλε; Διαβάζω τι λες στα μηνύματα. Θα σε θάψω!
Μίχος: Τι λες; Έλα από εδώ.
Μητέρα: Θα σε εξαφανίσω. Τα βρήκε όλα η θεία της στα κινητά της. Τα πήρε με το ζόρι από τα χέρια της την ώρα που έγραφες στο παιδί και τα είδε. Μου τα έστειλε όλα, ρε κτήνος. Φοβάσαι ε; Μην σε δώσει το κοριτσάκι βρωμοπ*****. Τα κινητά της θα πάνε στο τμήμα στους ειδικούς και θα ελέγξουν αν είσαι εσύ η όχι. Έχει αναλάβει η θεία της από εκεί.
Μίχος: Πες μου αυτό που σε ρώτησα.
Μητέρα: Κι άλλα μου στέλνει η θεία της. Ήθελες να **** μέσα της, της έστελνες βίντεο, της έλεγες να παίξει το **** της, μου τα στέλνει όλα τώρα και πάω στο τμήμα. Τελείωσες σήμερα στα κανάλια θα σε βγάλω π**** παιδεραστή, θα σε θάψω
Μίχος: Ηρέμησε έλα πάμε κάπου να τα πούμε.
Μητέρα: Στο τμήμα θα τα πούμε, θα σε θάψω, σήμερα ήρθε το τέλος σου.

Με δύο κινητά από την Ε’ Δημοτικού

Τα ραντεβού κλείνονταν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, Viber ακόμα και τηλεφωνικά. Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο Ηλίας Μίχος είχε αγοράσει στη μικρή μέχρι και iPhone, με την μητέρα της πάντως να ισχυρίζεται πως ούτε τότε τον υποψιάστηκε.

«Την συσκευή «iPhone» την είχε κάνει δώρο ο Μίχος στην κόρη μου για τα γενέθλια της φέτος τον Αύγουστο πριν φύγει για τις διακοπές της στην Λευκάδα. Απ’ ότι μου είχε πει η κόρη μου είναι παλιά η συσκευή μεταχειρισμένη που είχε αγοράσει ο Μίχος από Πακιστανό» ανέφερε η 37χρονη.

Κι ενώ το iPhone το απέκτησε μόλις τον περασμένο Αύγουστο, η 12χρονη κυκλοφορούσε με δύο κινητά από τα Χριστούγεννα του 2021, δηλαδή όταν ακόμη πήγαινε στην Ε δημοτικού και μάλιστα με την μητέρα της να μην υποψιάζεται τίποτα ούτε τότε.

«Από τα Χριστούγεννα του 2021 η κόρη μου πήρε μόνη της και δεύτερη κάρτα. Μαζί μιλούσαμε στο πρώτο κινητό της. Τον δεύτερο αριθμό, όπως μου είπε, τον είχε πάρει για μιλάει με την θεία της στη Λευκάδα μέσω what’s up» εξηγεί η 37χρονη μητέρα.

Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζονται και μια σειρά από καταθέσεις γειτόνων της 37χρονης. Μια γυναίκα έχει αναφέρει πως σε ένα ραντεβού της 12χρονης με άγνωστο άτομο, ήταν παρούσα και η μητέρα.

Γειτόνισσα της οικογένειας δήλωσε για την υπόθεση, «Πάντως εγώ που τύχαινε να βλέπω την 12χρονη και τα αδέρφια της κάποιες φορές, δεν καταλάβαινα να είναι τα παιδιά κακοποιημένα. Ούτε η 12χρονη μου έμοιαζε να είναι ένα παιδί που χρειάζεται βοήθεια ή κάτι τέτοιο. Ήταν πάντα ευγενική και χαρούμενη. Επίσης θέλω να σας πω ότι έχει τύχει να δω την 12χρονη ένα βράδυ σε ένα πάρκο και κάποια στιγμή βγήκε αυτή με έναν ανδρα και από πίσω η μαμα της. Στην αρχή φοβήθηκα που είδα το παιδί με έναν ασχετο νεαρό αλλά μετά που είδα τη μαμα ηρεμησα. Πού να σκεφτόμουν τότε τι θα μπορούσε να συμβαίνει. Τέλος θέλω να πω ότι εγώ ξέρω τον Μίχο. Μιλούσαμε αρκετά όσο έμενα στη γειτονιά και είχε τύχει να μου ζητήσει να του φέρω και εκδιδόμενη για να συνευρεθεί μαζί της, γιατι έχω γνωστές. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να πιστέψω ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά που ακούω στα κανάλια. Ήταν ευγενικός και βοηθούσε τους πάντες».

Όσο για την μητέρα της ανήλικης, από την πρώτη στιγμή επιμένει στην αθωότητά της, καθώς συνεχώς τονίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα για όσα περνούσε η μικρή. Αρνείται την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας και επικαλείται την αγάπη και τις αντιδράσεις των παιδιών της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr