Σεπόλια: Βίαζαν τη 12χρονη πέντε άνδρες μέσα σε μισή ώρα σε οίκο ανοχής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεπόλια: Βίαζαν τη 12χρονη πέντε άνδρες μέσα σε μισή ώρα σε οίκο ανοχής

H 12χρονη στην τρίτη της κατάθεση αποκάλυψε ότι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος την οδηγούσε σε οίκο ανοχής.

Το κορίτσι κάνει λεπτομερέστατη περιγραφή του κτιρίου. Τονίζει ότι μέσα στον οίκο ανοχής εξαναγκάζονταν να κάνει σεξ τόσο με τον Ηλία Μίχο όσο και με άλλους άνδρες (σ.σ. πέντε σε μισή ώρα). Η ψυχολόγος ρώτησε ποιες ώρες και ημέρες συνέβαιναν όλα αυτά, και το κορίτσι είπε«Όταν πήγαινα να δουλέψω στον Ηλία».

Σχετικά με την κάρτα της μητέρα της, είπε ότι έμπαιναν χρήματα από κάποιους που πλήρωναν για φωτογραφίες. Το κοριτσάκι ανέφερε ότι ένας φίλος του 53χρονου, αστυνομικός, τον είχε ρωτήσει «τι κάνεις με αυτή την μικρή;»:

«Η μητέρα μου δεν είχε καταλάβει κάτι όπως κατάλαβε η θεία μου, γιατί ήξερε ότι ασχολούμαι πολλές ώρες με το κινητό και όταν ερχόντουσαν τα μικρά έμπαινα σε άλλη σελίδα για να βλέπουν ότι παίζω.

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που βιάζονταν και εκδίδονταν στον Κολωνό.

Με την ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα η 37χρονη μητέρα της ανήλικης με τη βασική κατηγορία της μαστροπείας κατ΄ εξακολούθηση.

Ο γιος της μόλις έφευγε το περιπολικό έπεσε κάτω και φώναζε «Μαμά όχι! Όχι! Σε παρακαλώ» Η κόρη ξέσπασε σε κλάματα.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο Ασπανία Ταραχοπούλου, η 37χρονη υποστήριξε ότι είναι αθώα και ότι δεν ήξερε τίποτα όλο αυτό το διάστημα για τη φρίκη που βίωνε το παιδί

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr