Σήμερα η απολογία του 32χρονου κατηγορούμενου για βιασμό της 23χρονης συντρόφου του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα η απολογία του 32χρονου κατηγορούμενου για βιασμό της 23χρονης συντρόφου του

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα βρίσκεται ο 32χρονος που καταγγέλθηκε από την 23χρονη σύντροφό του για βιασμό στον Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το patrisnews.com, ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας Διαμαντής Φλωρίδης, αξιολογώντας το προανακριτικό υλικό, άσκησε σε βάρος του φερόμενου ως δράστη ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της εκδικητικής πορνογραφίας, της παράνομης βίας, αλλά και πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση σε βάρος του θύματος.

Ο κατηγορούμενος, που προσήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου το πρωί της Παρασκευής, 8/12, κάτω από άκρα μυστικότητα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια Ηλείας, και θα απολογηθεί το μεσημέρι.

Πύργος: Στα χέρια των Αρχών βίντεο που «καίει» τον 32χρονο

Καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται πως παίζει και βίντεο που κατηγορείται ότι τράβηξε ο κατηγορούμενος τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, κατά τη στιγμή της διερευνώμενης σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος της νεαρής γυναίκας, το οποίο έστειλε σε στενό συγγενικό πρόσωπο και σε φίλο του, και βρέθηκε στο κατασχεμένο κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com οι δικηγόροι της 23χρονης έχουν ζητήσει και την κατάσχεση των κινητών των ατόμων που φαίνεται πως είχε ως αποστολείς το εν λόγω βίντεο. Στο ίδιο μήκος κύματος, κατατέθηκε αίτημα για τη διερεύνηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή του κατηγορούμενου.

Ακόμη, οι νομικοί εκπρόσωποι της 23χρονης προσκόμισαν το δικό τους αποδεικτικό υλικό, καθώς και μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που είχε εκδοθεί σε βάρος του κατηγορούμενου, βάσει της οποίας απαγορεύεται να πλησιάσει τη φοιτήτρια που είχε κακοποιήσει στον Πύργο τον Αύγουστο του 2020, στην οποία είχε προκαλέσει επίσης σωματικές βλάβες με αιχμηρά αντικείμενα, έχοντας κατηγορηθεί για την πράξη αυτή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr