Σκύρος: Ξεκίνησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκύρος: Ξεκίνησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Ποιο είναι το πρόγραμμα της Συνεδρίασης

H συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 στην Σκύρο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Χαιρετισμό μέσω video απηύθυνε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας, Γιάννης Γεροντίτης και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Το Πρόγραμμα της Συνεδρίασης είναι το εξής :

• Χαιρετισμός από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σίμο Κεδίκογλου.

• Χαιρετισμός από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό.

• Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Σκύρου, κ. Νικόλαο Μαυρίκο.

• Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κ. Παναγιώτη Αγνιάδη.

• Εισήγηση από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Ιωάννη Γεροντίτη, με θέμα: «Η Σκύρος ως παράδειγμα μιας άλλης προοπτικής ανάπτυξης για τα νησιά του Αιγαίου».

• Παρουσίαση του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, «Σκαπάνη Α.Ε.», από τον Πρόεδρο του, κ. Ιωάννη Περλεπέ.

• Χαιρετισμοί επισήμων και εκπροσώπων τοπικών φορέων/συλλόγων. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα αποτελέσουν : Έγκριση πρακτικών. Προτάσεις των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας, για την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας τους με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συζήτηση για την Έκθεση «Lamia Expo», η οποία θα πραγματοποιηθεί, 23 – 28 Σεπτεμβρίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας. Συζήτηση για την «Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού και Food Festival», η οποία θα πραγματοποιηθεί, 20-23 Οκτωβρίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας. Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τη διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις 2022, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος (WRC), για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας να αποτελεί το service park του αγώνα. Συζήτηση για τις επικείμενες τροποποιήσεις στην νομοθεσία, που διέπει τον επιμελητηριακό θεσμό. Λοιπά θέματα Ανακοινώσεις – Προτάσεις μελών

Στη συνεδρίαση δίνουν το παρών ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Νίκος Μώρος και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Μαραγκός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr