Sin Boy: Θρίλερ με τον τράπερ – Οι φήμες ότι έχει πεθάνει και η φωτογραφία από το ασθενοφόρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sin Boy: Θρίλερ με τον τράπερ – Οι φήμες ότι έχει πεθάνει και η φωτογραφία από το ασθενοφόρο

Τι συμβαίνει τελικά με τον τράπερ Sin Boy ο οποίος έχει εξαφανιστεί

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του Sin Boy καθώς φήμες θέλουν ο τράπερ να έχει φύγει από τη ζωή, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορεί φωτογραφία που τον δείχνει μέσα σε ένα ασθενοφόρο σε άσχημη κατάσταση.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination» αναφέρει ανάρτηση στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύσης, όπου έχουν  μπει μαύρες φωτογραφίες, με την αδελφή του να κοινοποιεί επίσης την παραπάνω ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό.

Όπως αναφέρει το Έθνος, δεν είναι λίγες οι φωνές που υποστηρίζουν πως αυτό είναι ένα διαφημιστικό κόλπο, που ίσως να προηγείται ενός νέου τραγουδιού του καλλιτέχνη. Παράλληλα, εντύπωση έχει προκαλέσει ότι ο Sin Boy φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε ασθενοφόρο κίτρινου χρώματος, το οποίο παραπέμπει σε ελληνικό ασθενοφόρο και όχι σε ασπρο – κόκκινο όπως είναι τα ασθενοφόρα σε Αλβανία και Κόσοβο.

Επίσης, στα Αλβανικά ΜΜΕ δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην υπόθεση, με τα πιο πρόσφατα ρεπορτάζ που αφορούν τον τραπερ ν’ αναφέρονται αποκλειστικά στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την σύντροφό του Ρίνα. Η τελευταία δημοσίευση που είχε κάνει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, είναι μια φωτογραφία που τον δείχνει σ’ ένα μανάβικο πριν από μία βδομάδα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr