Σκηνές τρόμου: Το κύμα κοπάνησε 16χρονη στα βράχια μετά από βουτιά- Λιποθύμησε στο νερό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκηνές τρόμου: Το κύμα κοπάνησε 16χρονη στα βράχια μετά από βουτιά- Λιποθύμησε στο νερό

Τον πανικό που διαδέχθηκε το περιστατικό με την 16χρονη κοπέλα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες από την παραλία

Σκηνικό πανικού σημειώθηκε στην παραλία Ιταλίδα στο Κουφονήσι όταν 16χρονη τουρίστρια που κολυμπούσε, παρασύρθηκε από τον κυματισμό με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω στα βράχια, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο protothema.gr, η νεαρή κοπέλα είχε μόλις επιχειρήσει βουτιά από ψηλό σημείο και ο κυματισμός την χτύπησε τη στιγμή που αναδυόταν από το νερό.

Δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το κύμα την πέταξε κυριολεκτικά πάνω στο βράχο προκαλώντας τον τραυματισμό της. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που ήταν παρών στο συμβάν, «η κοπέλα ανασύρθηκε λιπόθυμη με σπασμένο χέρι και είχε χτυπήσει άσχημα και στη πλάτη. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το Κέντρο Υγείας και την αστυνομία, όμως κανείς δεν απαντούσε επί μια ώρα».

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, «τελικά ήρθε ένα καϊκι που μεταφέρει τουρίστες στις παραλίες και έτσι καταφέραμε να μεταφέρουμε την κοπέλα στη χώρα».

Τελικά, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας γιατρός ενεργοποιήθηκε μετά από περίπου 1,5 ώρα και αφού τον κάλεσε στο κινητό του ένας κάτοικος που τον γνώριζε.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr