Σκληρό lockdown από αύριο (06/02) και στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων – Αναλυτικά όλα τα μέτρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκληρό lockdown από αύριο (06/02) και στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων – Αναλυτικά όλα τα μέτρα

Στις κόκκινες περιοχές εντάσσεται από αύριο και ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων - Αναλυτικά όλα τα μέτρα

Στις κόκκινες περιοχές συμπεριλαμβάνεται από αύριο Σάββατο στις 06:00 το πρωί και ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στην τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, όπου υπήρχαν 23 ενεργά κρούσματα στις 25 Ιανουαρίου και έχουν αυξηθεί στα 59.

Όλα τα μέτρα που θα ισχύουν από αύριο στο δήμο Διρφύων Μεσσάπιων:

– Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των πολιτών από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί, με μοναδική εξαίρεση τη μετακίνηση για λόγους υγείας, για λόγους εργασίας και για σύντομη βόλτα κατοικίδιου γύρω από τη μόνιμη κατοικία.

– Ενώ παραμένουν σε αναστολή κάθε είδους αθλητικής δραστηριότητας, καθώς και η λειτουργία των χώρων πολιτισμού.

Ιδιαίτερα για τις περιοχές αυτές, καλούνται οι πολίτες να τηρήσουν πιστά το μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και της τήρησης των αποστάσεων, καθώς και την εφαρμογή της τηλε-εργασίας στο μέγιστο δυνατό βαθμό (τουλάχιστον 50% για τις περιοχές αυτές).

Τα καταστήματα εστίασης λειτουργούν, όπως και σε όλη τη χώρα, με τη μέθοδο του take away και του delivery. Όσον αφορά στο take away, υπενθυμίζεται ότι αυτό δεν αποτελεί αυτοτελή λόγο μετακίνησης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr