Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό του κι αυτοκτόνησε: Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό του κι αυτοκτόνησε: Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας

O κτηνοτρόφος πρώτα πυροβόλησε το παιδί με μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα, αμέσως μετά σκότωσε την 30χρονη και τέλος, αυτοπυροβολήθηκε.

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος που τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2022 στη Λεκάνη του Δήμου Νέστου Καβάλας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το ούτε ενός έτους παιδί του ζευγαριού ήταν η αφορμή για ακόμη έναν καβγά ανάμεσα στον 56χρονο κτηνοτρόφο και την 30χρονη σύντροφό του, έναν καβγά ο οποίος όμως αυτήν τη φορά «ξέφυγε» και αποδείχτηκε μοιραίος.

Το ζευγάρι συζούσε, χωρίς ωστόσο να έχει παντρευτεί ποτέ.

Το τελευταίο διάστημα, ο κτηνοτρόφος και η γερμανικής καταγωγής σύντροφός του βρίσκονταν στα δικαστήρια διεκδικώντας την επιμέλεια του παιδιού, όντας σε διάσταση.

Το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν τις 09:00, ο 56χρονος επισκέφτηκε την 30χρονη στο σπίτι συγγενικού της προσώπου όπου διέμενε, την πήρε μαζί με το παιδί, τους οδήγησε στο μαντρί του, περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από τον οικισμό και εκεί έγιναν όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος πρώτα πυροβόλησε το παιδί με μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα, αμέσως μετά σκότωσε την 30χρονη και τέλος, αυτοπυροβολήθηκε.

ΠΗΓΗ: KAVALAPOST.GR

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr