Σκυλιά κατασπάραξαν και σκότωσαν 50χρονη γυναίκα σε αυλή σπιτιού στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκυλιά κατασπάραξαν και σκότωσαν 50χρονη γυναίκα σε αυλή σπιτιού στη Θεσσαλονίκη

Τα τρία σκυλιά πήδηξαν την περίφραξη και βρέθηκαν στην αυλή της

Σοκ στη Θεσσαλονίκη με μια 50χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της από την άγρια επίθεση που δέχτηκε. Τα τρία σκυλιά πήδηξαν την περίφραξη και βρέθηκαν στην αυλή της…

Τραγικός θάνατος για γυναίκα σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, μετά από επίθεση τριών σκύλων στην αυλή του σπιτιού της. Τα ζώα ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους και κατάφεραν να πηδήξουν από την διπλανή περίφραξη, στην αυλή της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το μεσημέρι σε περιοχή της Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη, όταν τρία σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή σπιτιού και επιτέθηκαν άγρια στην 50χρονη ένοικο.

Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο όπως μεταδίδει το grtimes.gr, δεν παρέλαβε τη σορό, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου. Τις έρευνες για τον αποτρόπαιο θάνατο της 50χρονης έχει αναλάβει η ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr