Σκύρος – Αποκλειστικό: Ραγδαίες εξελίξεις με τον καθηγητή – Συνάντηση Μαυρίκου – Δούνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκύρος – Αποκλειστικό: Ραγδαίες εξελίξεις με τον καθηγητή – Συνάντηση Μαυρίκου – Δούνα

Ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας θα παραμείνει στο νησί της Σκύρου έως και αύριο Τετάρτη 23, Φεβρουαρίου

Στη Σκύρο βρίσκεται ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας, Κωνσταντίνος δούνας μετά τις καταγγελίες γονέων στο evima.gr για την απαράδεκτη – φασιστική συμπεριφορά καθηγητή σε μαθήτριες του σχολείου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας αναμένεται να συναντηθεί με το δήμαρχο του νησιού, Νίκο Μαυρίκο την Τετάρτη το πρωί για το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει με σκοπό να δοθεί άμεσα λύση.

Όπως κατήγγειλε μητέρα μαθήτριας στο evima.gr:

Ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει φασιστική συμπεριφορά απέναντι στις μαθήτριες του σχολείου. Χαρακτηριστικά σας λέω ότι κατά τη διάρκεια μαθήματος προσβάλει με ακραίο τρόπο τις μαθήτριες λέγοντας τους ότι δεν κάνουν για μαθήματα αλλά μόνο για δουλειές στο σπίτι. Αυτό συμβαίνει σε καθημερινή βάση με τον καθηγητή να κάνει κήρυγμα λέγοντας ότι από τότε που οι γυναίκες άρχισαν να δουλεύουν έχει καταρρεύσει η κοινωνία.

Ακόμη απειλεί τις μαθήτριες για το ντύσιμο τους, βάζοντας τους απουσίες και διώχνοντας τες από την τάξη γιατί φορούν σκισμένο τζιν.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ζητάμε την απομάκρυνση του από το σχολείο.

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας γνωρίζει το συμβάν καθώς δεν είναι τωρινό αλλά από πέρσι και ο συγκεκριμένος καθηγητής παραμένει ακόμη στη θέση του.

Τέλος θέλω να σας πω ότι προχωρά σε λάθος διαπαιδαγώγηση και στα αγόρια καθώς έχουν ήδη αρχίσει να υποτιμούν τα κορίτσια, λέγοντας τους ότι εσείς είστε μόνο για δουλειές στο σπίτι».

Να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω καθηγητής πριν πάει στη Σκύρο δίδασκε σε σχολείο στην Κάρυστο και μετά από διαμαρτυρία γονέων απομακρύνθηκε από το σχολείο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr