Σκύρος: Παίρνουν το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς – Στα «κάγκελα» οι νησιώτες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκύρος: Παίρνουν το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς – Στα «κάγκελα» οι νησιώτες

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης μίλησε στη Βουλή για την αναίτια απομάκρυνση του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς από το λιμάνι της Λιναριάς Σκύρου.

Την έντονη ανησυχία, αλλά και την ομόφωνη αντίθεση των πολιτών της Λιναριάς  στη Σκύρο, απέναντι στην αναίτια απόφαση της τράπεζας Πειραιώς για την απομάκρυνση του ATM από το λιμάνι της Σκύρου, έφερε με παρέμβασή του στη Βουλή ο βουλευτής Ευβοίας και αν. Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Στο πλαίσιο της παρέμβασής του, ο Βουλευτής Ευβοίας έθεσε υπόψιν του αρμόδιου Υπουργού τη σχετική επιστολή του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου.

Συγκεκριμένα, όπως αναλυτικά περιγράφεται στην επιστολή, οι λόγοι που επικαλείται η τράπεζα για την απομάκρυνση του μηχανήματος (οι μειωμένες λόγω covid 19 συναλλαγές, το κόστος τροφοδοσίας και οι βλάβες από εισροή υδάτων) δεν ευσταθούν, ενώ την ίδια στιγμή η απόφαση αυτή προκαλεί περαιτέρω δυσκολία στην τοπική κοινωνία, σε μια περίοδο που ο τουρισμός του νησιού προσπαθεί να ανακάμψει. Για τους λόγους αυτούς ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό τη γνωστοποίηση των επικείμενων ενεργειών του επί του θέματος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr