Σκύρος: Πέταξαν απορρίμματα «χύμα» στον δρόμο- Η ανακοίνωση του Δήμου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκύρος: Πέταξαν απορρίμματα «χύμα» στον δρόμο- Η ανακοίνωση του Δήμου

Σωρός από τσουβάλια πετάχτηκαν σε διασταύρωση στην Σκύρο παρά το γεγονός πως λίγο νωρίτερα είχε υπάρξει πρόνοια ώστε να περάσει φορτηγό του Δήμου για να περισυλλέξει απορρίμματα

Την ύπαρξη απορριμμάτων που αφέθηκαν πεταμένα στην διασταύρωση του Αγίου Πέτρου στην Σκύρο λίγο μετά την διέλευση φορτηγού του Δήμου για να περισυλλέξει ογκώδη αντικείμενα και απορρίμματα από κάδους, στηλίτευσε μέσω ανακοίνωσης στο Facebook ο Δήμος.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανάρτηση η οποία συνοδεύτηκε από φωτογραφία του σημείου, η ενέργεια αυτή αποτελεί δείγμα ασυνειδησίας και αδιαφορίας για τον τόπο και θίγει το νησί.

Μάλιστα ο Δήμος επισήμανε πως εάν κάποιος έχει ογκώδη αντικείμενα, κλαδιά, χόρτα και μαλλιά αιγοπροβάτων που δεν μπορεί να μεταφέρει ο ίδιος στο ΧΥΤΑ, μπορεί να καλεί είτε τον Δήμο στο τηλ.: 2222350300, είτε την αποθήκη εργατών του Δήμου 2222092699, ώστε να οριστεί η ημέρα και ώρα περισυλλογής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αγαπητοί συνδημότες

Η εικόνα που αντικρίζετε είναι δείγμα ασυνειδησίας και αδιαφορίας για τον τόπο μας, για το ίδιο μας το σπίτι.
Είναι μια εικόνα που θίγει το Νησί, τους κατοίκους του και εκφράζει την παιδεία και την πολιτισμική μας συνείδηση.
Στη διασταύρωση του Αγίου Πέτρου σήμερα, αφού πρώτα είχε περάσει το φορτηγό του Δήμου για να περισυλλέξει ογκώδη αντικείμενα και απορρίμματα από τους κάδους, κάποιοι θεώρησαν πως είναι ο κατάλληλος χώρος για να πετάξουν εκ νέου τα απορρίμματα τους.
Εάν κάποιος έχει ογκώδη αντικείμενα, κλαδιά, χόρτα και μαλλιά αιγοπροβάτων που δεν μπορεί να μεταφέρει ο ίδιος στο ΧΥΤΑ, μπορεί να καλεί είτε τον Δήμο στο τηλ.: 2222350300, είτε την αποθήκη εργατών του Δήμου 2222092699, ώστε να οριστεί η ημέρα και ώρα περισυλλογής τους.”

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr