Σοφία Νικολάου: Στην εκδήλωση της Σχολής Πεζικού Χαλκίδας για την γιορτή του Αγίου Γεωργίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοφία Νικολάου: Στην εκδήλωση της Σχολής Πεζικού Χαλκίδας για την γιορτή του Αγίου Γεωργίου

Το μήνυμα της Σοφίας Νικολάου για την εορταστική εκδήλωση του στρατού ξηράς
Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Σχολής Πεζικού στην Χαλκίδα για την γιορτή του Αγιού Γεωργίου, προστάτη του στρατού ξηράς παρευβρέθηκε η Σοφία Νικολάου.
Η ίδια με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό το γεγονός, αναρτώντας και φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις.
«Με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και βαθιά συγκίνηση, βρέθηκα σήμερα στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς.
Παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του Αρχηγού ΓΕΝ, Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη, του Αρχηγού ΓΕΑ, Αντιπτεράρχου Θεμιστοκλή Μπουρολιά, του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, βουλευτών και δημάρχων, τιμήσαμε τον προστάτη του Στρατού Ξηράς.
Στις εκδηλώσεις χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος καθώς και ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Χρυσόστομος.
Μια μεγάλη γιορτή για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, μια σημαντική εκδήλωση τιμής για τον Στρατό Ξηράς που προστατεύει διαχρονικά την πατρίδα, αλλά και προσφέρει καθημερινά τεράστιο κοινωνικό έργο. Ειδικά στην πατρίδα μας, την Εύβοια, το πεζικό έχει προσφέρει τα μέγιστα στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων, ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές, ενώ έχει συνδράμει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, όπως οι πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.
Και για τους λόγους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη του Στρατού Ξηράς».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr