ΣΟΚ! Ο βαφτισιμιός πίσω από την άγρια δολοφονία της 75χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ! Ο βαφτισιμιός πίσω από την άγρια δολοφονία της 75χρονης

Πως έγινε το έγκλημα της άτυχης γυναίκας

Όλο και πιο μακάβριες είναι οι πληροφορίες του TheNewspaper.gr για τον φόνο της 75χρονης Βολιώτισσας.
Μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικιας όπου εντοπίστηκε το πτώμα της βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος είναι βαφτισιμιός της και εργαζόταν ως ντελίβερι.
Μέσα στον κουβά βρέθηκε νερό με το αίμα της άτυχης ηλικιωμένης.

Μάλιστα μέσα στα κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποίησε ο δράστης για να τυλίξει το πτώμα βρέθηκε και η ταινία που τοποθέτησε στο κεφάλι του πτώματος ώστε να μην τρέχει το αίμα της και κινήσει υποψίες στους ενοίκους της πολυκατοικίας που θα κατέβαιναν στο υπόγειο.

Ταυτόχρονα ο δράστης είχε τυλίξει τα πόδια του θύματος με μαύρη σακουλα απορριμμάτων ώστε να είναι βέβαιος πως δεν θα στάζει αίμα. Την ώρα της δολοφονίας από τον 39χρονο βρισκόταν στο σπιτι και ο γιος της ηλικιωμένης που είναι άτομο με νοητική στέρηση.

Συγγενικό προσωπο της 75χρονης ο δολοφόνος

Ο 40 χρονος βαφτισιμιός της φέρεται να σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο στενός συγγενής της 75χρονης βρίσκεται στην Διεύθυνση Αστυνομιας Μαγνησίας όπου και τον ανακρίνουν οι αστυνομικοί.

Ο άνδρας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διάφορες υποθέσεις ενώ η σχέση του με το θύμα ήταν οικονομική καθώς η άτυχη ηλικιωμένη τον συνέδραμε χρηματικά.
Πιθανολογείται πως ο δράστης ζητούσε περισσότερα χρήματα από την γυναίκα και εκείνη αρνούνταν να του τα δώσει.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε εικάζεται πως ο δράστης της τηλεφώνησε για να τον συναντήσει στο διαμέρισμα της , όπου εκεί να την τραυμάτισε και στην συνέχεια να την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου που τις κατάφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές στο λαιμό και στο σώμα πλημμυρίζοντας στο αίμα τον χώρο.
Αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία φρόντισε -όπως αποκλειστικά καταγράφει το thenewspaper.gr – να καθαρίσει επιμελώς την υπόγεια αποθήκη ώστε να μην τον ανακαλύψουν και τράπηκε σε φυγή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr