ΣΟΚ! Πέθανε 19χρονος από κορονοϊό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ! Πέθανε 19χρονος από κορονοϊό

Ένας 19χρονος που νόσησε με κορονοϊό έχασε τη ζωή του

Άλλη μια τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου που νόσησε με κορονοϊό μετρά η Θεσσαλονίκη με έναν 19χρονο ανοσοκατεσταλμένο να αφήνει την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ ο 19χρονος, ο οποίος 11 χρόνια νωρίτερα είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού στο ίδιο νοσοκομείο, δεν είχε εμβολιαστεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός είχε εισαχθεί για νοσηλεία λόγω κορονοϊού στις 13 Οκτωβρίου και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο παραμένει για νοσηλεία συνεχίζοντας να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το βρέφος 4,5 μηνών που μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Κομοτηνή.

Πληροφορίες αναφέρουν, τέλος, ότι στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης έχουν φτάσει τα πρώτα 50 φύλλα επιστράτευσης των ιδιωτών γιατρών που αναμένεται να παραδοθούν μέσα στην ημέρα προκειμένου οι γιατροί στη συνέχεια αύριο, Σάββατο, να παρουσιαστούν σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας μετά την ενεργοποίηση του μέτρου από σήμερα στις 8 το πρωί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr