Σοκ σε νησί: Ρασοφόρος αποπειράθηκε να βιάσει τουρίστρια έξω από ναό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ σε νησί: Ρασοφόρος αποπειράθηκε να βιάσει τουρίστρια έξω από ναό

Σοκαριστική καταγγελία υποβλήθηκε στις Αρχές της Ζακύνθου από 32χρονη τουρίστρια. Ανδρας με ράσα μοναχού φέρεται να αποπειράθηκε να τη βιάσει έξω από ναό.

Μια σοκαριστική είδηση έρχεται από τη Ζάκυνθο κι αφορά στην καταγγελίας μιας 32χρονης τουρίστριας που κατέθεσε στις Αρχές ότι ένας άνδρας με ράσα μοναχού αποπειράθηκε να τη βιάσει έξω από τη μονή του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, στις Βολίμες.

Τη θώπευσε και τη στρίμωξε για να τη βιάσει

Η τουρίστρια επισκέφθηκε τη μονή που βρίσκεται κοντά στο Ναυάγιο την προηγούμενη Παρασκευή (9/6). Ο άνδραςφέρεται να την πλησίασε και να άρχισε να τη θωπεύει.

Η γυναίκα προσπάθησε να απομακρυνθεί, όμως σύμφωνα με την καταγγελία της, ο καλόγερος την πήρε στο κατόπι, την στρίμωξε κι αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η 32χρονη κατάφερε να του ξεφύγει κι αμέσως κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία.

Στην περιοχή έφτασαν άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου και συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον 42χρονο, ο οποίος, όπως διαπίστωσαν, δεν είχε και έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είναι μοναχός και ο οποίος κατάγγεται από τα Ιωάννινα. Συνελήφθη κι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, καθώς και για αντιποίηση Αρχής, λόγω της έλλειψης εγγράφων. Ο 42χρονος καλόγερος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr