ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ σε σχολείο: Οχιά δάγκωσε 39χρονη ερπετολόγο – Δίνει μάχη για τη ζωή της

Σοκ σε σχολείο: Οχιά δάγκωσε 39χρονη ερπετολόγο – Δίνει μάχη για τη ζωή της
Μάχη για τη ζωή της δίνει μια ερπετολόγος που δέχτηκε δάγκωμα από οχιά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγος κλήθηκε στο σχολείο για να εγκλωβίσει ένα φίδι, συγκεκριμένα μια οχιά, που εντοπίστηκε από καθηγητή.

Όλα συνέβησαν στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής (26/5). Ένας καθηγητής αντιλήφθηκε ότι σε χώρο του σχολείου υπήρχε μια οχιά. Κάλεσε την Πυροσβεστική και από εκεί ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να ειδοποιήσει κάποιον ερπετολόγο.

Θεσσαλονίκη: Η οχιά δάγκωσε την 39χρονη ερπετολόγο

Το ένα από τα δυο τηλέφωνα που έδωσε η Πυροσβεστική στον καθηγητή ήταν της 39χρονης. Η εθελόντρια ερπετολόγος προσφέρθηκε να μεταβεί στο σχολείο για να δεσμεύσει την οχιά. Η οχιά πρόλαβε και δάγκωσε την 39χρονη τη στιγμή που την έπιασε. Μόλις ο καθηγητής αντιλήφθηκε τι συνέβη ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Σε δυο λεπτά στο σημείο έφτασαν δυο μοτοσικλετιστές διασώστες.

Παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην ερπετολόγο. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία. Στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα. Ο γιατρός κατέστειλε και διασωλήνωσε την 39χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr