Σοκ στην Εύβοια: Αυτός είναι ο λόγος που αυτοκτόνησε ο πρώην Λυκειάρχης
Ειδησεις ευβοια

Σοκ στην Εύβοια: Αυτός είναι ο λόγος που αυτοκτόνησε ο πρώην Λυκειάρχης

Η αυτοκτονία πάγωσε τους συγγενείς και τους φίλους του, στην Εύβοια. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του πρώην λυκειάρχη, που βρήκε τον άντρα της νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος…

Με τραγικό τρόπο επέλεξε ένας 79χρονος άντρας να θέσει τέλος στη ζωή του στη Βόρεια Εύβοια. Ο ηλικιωμένος, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, πήρε στα χέρια του μια καραμπίνα, την όπλισε και τράβηξε στη σκανδάλη φροντίζοντας η κάνη να σημαδεύει αυτόν…

Το τραγικό περιστατικό συγκλονίζει από χθες την τοπική κοινωνία της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα τον οικισμό των Ωρεών του δήμου Ιστιαία Αιδηψού. Ο 79χρονος ήταν πρώην Λυκειάρχης σε σχολείο της Αθήνας και ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Εύβοια.

Οι πρώτες πληροφορίες του evima.gr, αναφέρουν πως ο 79χρονος,  είχε πάρκινσον και παραπονιόταν πως δεν μπορούσε να πάει για κυνήγι, έτσι αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η γυναίκα του, η οποία εντόπισε μέσα σε λίμνη αίματος μέσα στο δωμάτιό τους τον σύζυγο της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr