Σοκ: Τραυματίστηκε 9χρονη σε κλειστή παιδική χαρά – Έκοψε το αυτί της σε ελαττωματικό παιχνίδι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ: Τραυματίστηκε 9χρονη σε κλειστή παιδική χαρά – Έκοψε το αυτί της σε ελαττωματικό παιχνίδι

To παιχνίδι ενός παιδιού σε παιδική χαρά της Αμφιλοχίας έφερε κλάματα όταν χτύπησε πολύ σοβαρά το αυτί του, που σχεδόν αποκολλήθηκε. Η παιδική χαρά στην Αμφιλοχία δεν είχε λειτουργήσει

Το παιδί έπαιζε σε παιδική χαρά ή οποία παρότι δεν είχε ακόμα λειτουργήσει, κάποιος φέρεται να είχε αφαιρέσει την ταμπέλα και η πόρτα της ήταν ανοιχτή. Οπως μεταφέρει το MEGA το παιδί τραυματίστηκε από ελαττωματικό παιχνίδι κόβοντας το δεξί του αυτί.

Η 9χρονη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, που εφημέρευε, και χρειάστηκαν 20 ράμματα για την επανασύνδεση του αυτιού του κοριτσιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η παιδική χαρά στην Αμφιλοχία κατασκευάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν λειτούργησε ποτέ γιατί δεν διέθετε ράμπα εισόδου για άτομα με αναπηρία. Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε πως δεν υπήρχε κάποια σήμανση απαγόρευσης εισόδου, ενώ οι πόρτες ήταν ανοιχτές.

Ανέφερε δε, ότι μετά από καταγγελίες δικές τους ο Δήμος τοποθέτησε πινακίδα. Ο δήμαρχος τόνισε πριν από το ατύχημα υπήρχαν προειδοποιητικές σημάνσεις απαγόρευσης εισόδου ενώ εικάζει πως κάποιος τα αφαίρεσε και δεν έγινε αντιληπτό από τις δημοτικές αρχές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr