Σοκ: Τρεις ώρες ξέχασαν τον 9χρονο ΑμεΑ στο σχολικό – Δεν είχε ούτε νερό»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ: Τρεις ώρες ξέχασαν τον 9χρονο ΑμεΑ στο σχολικό – Δεν είχε ούτε νερό»

Ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί με το πώς ξέχασαν τον 9χρονο ΑμεΑ μέσα σε σχολικό λεωφορείο για τουλάχιστον τρεις ώρες, στη Θεσσαλονίκη, καθώς ξέχασαν να τον αποβιβάσουν.

Την υπόθεση κατήγγειλε συγγενικό πρόσωπο του ανηλίκου και συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου ο οδηγός του λεωφορείου και μία συνοδός. Το παιδί έμεινε μόνο του μέσα στο σχολικό από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 7, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, καθώς ήταν δεμένο στο κάθισμα και δεν μπορεί να μιλήσει.

Γιαγιά 9χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Το παιδάκι ήταν πολύ φοβισμένο»

Η γιαγιά του 9χρονου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και τόνισε σχετικά με το περιστατικό: «Τι να πω; Ξέχασαν το παιδί μέσα στο λεωφορείο. Εγώ από την κόρη μου το έμαθα. Χάλια ήταν, χάλια ήταν όλη τη νύχτα μέχρι τα μεσάνυχτα. Και το παιδάκι ήταν πολύ φοβισμένο. Δεν είχε ούτε νερό, αφυδάτωση έπαθε αυτό, έχει και αυτισμό και ταλαιπωρήθηκε πολύ. Το παιδί δεν μιλάει, κάπου-κάπου καμιά λέξη πετάει και είναι δύσκολα».

Στη συνέχεια η γιαγιά του 9χρονου παιδιού ανέφερε: «Ναι, ότι συνελήφθησαν ο οδηγός και η συνοδός του λεωφορείου το ξέρω, γιατί μου το είπε η κόρη μου, που πήγε στην Αστυνομία. Οι εκπαιδευτές του παιδιού μπορεί να είπαν ότι δεν πήγε εκείνη τη μέρα στο σχολείο και το βρήκαν όταν πήγαν να πάρουν τα παιδιά για να τα γυρίσουν στο σπίτι το απόγευμα. Δεν είναι ότι το θυμήθηκαν κάποια στιγμή. Ήταν δεμένο στο κάθισμα το παιδί, ήταν πολύ τρομαγμένο και πολύ κουρασμένο, γιατί είχε τόσες ώρες μόνο του εκεί μέσα στο λεωφορείο».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr