Σοκάρει η 15χρονη για τον πατέρα του παιδιού της: «Είναι 48 και είναι φίλος του πατέρα μου»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει η 15χρονη για τον πατέρα του παιδιού της: «Είναι 48 και είναι φίλος του πατέρα μου»

Προφυλακίστηκε ο ένας από τους τρεις Ρουμάνους που φέρονται να εμπλέκονται στη σοκαριστική υπόθεση της 14χρονης, η οποία πριν από μία εβδομάδα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, πρόκειται για τον 47χρονο, ενώ οι άλλοι δύο, ο 46χρονος πατριός του κοριτσιού και ο 44χρονος, θα απολογηθούν αύριο, Τρίτη. Ο 47χρονος κατά την απολογία του σήμερα ομολόγησε συνευρέσεις με την ανήλικη, ζήτησε συγγνώμη, ενώ δήλωσε πως αν το παιδί είναι δικό του θα το αναγνωρίσει.

Εντωμεταξύ, αναμένεται το αποτέλεσμα του δείγματος DNA που ελήφθη για να αποκαλυφθεί ποιος είναι ο πατέρας του μωρού που έφερε στον κόσμο η 15χρονη, κάτι που θα συγκεκριμενοποιήσει και τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Κατόπιν, τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν, ωστόσο έλαβαν προθεσμία για σήμερα και αύριο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται να μην αρνούνται ότι συνευρέθηκαν με την ανήλικη, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να μην αποδίδει κακοποιητικό χαρακτήρα στις συνευρέσεις τους και να μην επιδιώκει την τιμωρία τους. Επισημαίνεται ότι αναμένεται να διασαφηνιστεί το ποιος είναι ο πατέρας του νεογνού, μετά από τεστ DNA που θα γίνει.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση στο Ρέθυμνο

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα έχει συγκλονίσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου και της Κρήτης, αλλά το πανελλήνιο. Δεν ήταν λίγοι οι δημότες του Ρεθύμνου, οι οποίοι, στο πλαίσιο της άσκησης ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των τριών εμπλεκομένων, εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την επίμαχη υπόθεση.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 15χρονη ενημέρωσε τη μητέρα της ότι δεν έχει έμμηνο ρύση. Ως αποτέλεσμα, επισκέφτηκαν ιδιώτη γυναικολόγο, ο οποίος, αφού εξέτασε την ανήλικη, διαπίστωσε ότι η κοπέλα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης. Ο γιατρός παρέπεμψε την εγκυμονούσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, προκειμένου να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση.

Στην συνέχεια η 15χρονη μετέβη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου μαζί με τη μητέρα της. Ωστόσο, εκτός των άλλων, ενημερώθηκε και η Αστυνομία. Το αμέσως επόμενο διάστημα, οι έρευνες των αστυνομικών που επιλήφθηκαν της υπόθεσης έδειξαν ότι η ανήλικη φέρεται να είχε συνευρεθεί με τρεις άνδρες.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου χειρίζονται τη σοκαριστική υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ δεν αποκλείεται, με την πρόοδο των ερευνών των Αρχών, να προκύψει η εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

«Είναι φίλος του πατέρα μου»

Σήμερα η 14χρονη αρνείται ότι είχε απρεπείς σχέσεις με τον πατριό τον οποίο αναγνωρίζει ως πατέρα της και μιλάει για τον άνδρα με τον οποίο απέκτησε παιδί σύμφωνα με την ίδια.

«To παιδί το έχω στην αγκαλιά μου. Είναι κορίτσι. Είμαι μια χαρά αλλά ότι κρατείται ο πατέρας μου τζάμπα… Θα ήθελα να βγει επειδή είπα εγώ κάτι ψέματα.

Ότι ο πατριός μου κοιμήθηκε μαζί μου. Μου λένε ότι θα μου πάρουν το μωρό. Ο άνθρωπος που είχα σχέσεις είναι 48 και είναι φίλος του πατέρα μου.

Ήταν ένα λάθος και τότε δεν ήξερα τι θέλω και έγινε. Έγινε 5-6 φορές με τη θέλησή μου. Ο μπαμπάς μου ο βιολογικός δεν ξέρω που μένει. Ο πατριός με έχει μεγαλώσει σαν πατέρας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr