Σοκάρει νέα γυναικοκτονία: Τη σκότωσε με βαριοπούλα στο κεφάλι ενώ κοιμόταν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει νέα γυναικοκτονία: Τη σκότωσε με βαριοπούλα στο κεφάλι ενώ κοιμόταν

Νέα γυναικοκτονία στη χώρα μας με θύμα μία γυναίκα που σκότωσε ο 81χρονος συζυγός της την ώρα που εκείνη κοιμόταν

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη νέα γυναικοκτονία στη χώρα μας με θύμα μία 61χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τέλος της γυναίκας ήταν μαρτυρικό, καθώς ο 81χρονος σύζυγός της την χτύπησε στο κεφάλι με βαριοπούλα την ώρα που κοιμόταν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Μπούκας στη Μεσσήνη, ενώ ο δράστης αφού σκότωσε την γυναίκα του αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega ο 81χρονος συζυγοκτόνος και αυτόχειρας σκότωσε τη σύζυγό του ενώ κοιμόταν χτυπώντας με βαριοπούλα το κεφάλι της.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το νεκρό ανδρόγυνο εντόπισε ο γιος τους ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή συλλέγοντας στοιχεία για τη νέα γυναικοκτονία που συγκλονίζει τη χώρα.

Ο 81χρονος άνδρας, ψάλτης, αφού σκότωσε τη γυναίκα φέρεται να έστρεψε ένα μαχαίρι πάνω του και με αυτό να έκοψε το λαιμό του.

«Αυτό που έχει συμβεί είναι συγκλονιστικό. Δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει. Ο κυρ Γιώργης όπως τον φωνάζαμε και η κ. Άννα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Άνθρωπος που ήταν στην κοινωνία, στην εκκλησία, άνθρωπος πρόθυμος να βοηθήσει τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Έδινε και την ψυχή του. Πάντα με τον καλό λόγο για όλους. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη», είπε στο Mega ο Νίκος Ξενογιάννης, κάτοικος της περιοχής. «Δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μία χαρά φαινόταν ο άνθρωπος», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr