Σοκάρει νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης: Δύο συλλήψεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης: Δύο συλλήψεις

Άλλη μια υπόθεση βιασμού ανήλικου κοριτσιού είδε το φως της δημοσιότητας

Άλλη μια υπόθεση βιασμού ανήλικου κοριτσιού είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με θύμα μία 17χρονη κοπέλα στην περιοχή της Λιβαδειάς.

Στη σκιά της πολύκροτης υπόθεσης του παιδοβιαστή των Σεπολίων με θύμα ένα 12χρονο παιδί, στο φως ήρθε άλλη μία υπόθεση βιασμού ανηλίκου, στη Λιβαδειά.

Πιο αναλυτικά, ένα κορίτσι 17 ετών κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ όπως ενημερώνει η αστυνομία έχουν ήδη συλληφθεί δύο άνδρες 23 και 26 ετών με την κατηγορία του βιασμού της κοπέλας.

Τους φερόμενους ως δράστες εντόπισε η αστυνομία στο Κερατσίνι το βράδυ της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει το ieidiseis.gr, σύμφωνα με καταγγελίες στην αστυνομία, την περασμένη Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, η 17χρονη επικοινώνησε με τον 23χρονο και έκλεισε ραντεβού μαζί του, όμως στη Λιβαδειά δεν πήγε μόνος του αλλά μαζί με τον 26χρονο.

Η 17χρονη έχει καταθέσει ότι επιχείρησε να φύγει χωρίς όμως να το κατορθώσει, καθώς την έβαλαν με βίαιο τρόπο στο αυτοκίνητό τους, την οδήγησαν σε ένα χωράφι στην ευρύτερη περιοχή όπου τη βίασαν.

Εν τω μεταξύ, από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών η αστυνομία εντόπισε τα δύο άτομα στην περιοχή του Κερατσινίου και τα συνέλαβε αφού προηγουμέως είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια της Λιβαδειάς.

Η αστυνομία αναμένεται να οδηγήσει τους συλληφθέντες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, ενώ ταυτόχρονα ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς υποθέσεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr